Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy férfi rájön, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi rájön, hogy barátzónában marad, elfordulhat a nőtől?

Figyelt kérdés
Az történt, hogy aki korábban nagyon támogató, empatikus, érdeklődő és megértő volt, ennek ellenkezője lett, mikor világos lett számára, hogy tisztán barátként tekintek rá.Értésemre adta, hogy nem érdeklik a dolgaim, minek terhelem őt... Ez eléggé rosszulesett, mert előtte kifejezetten érdekelte minden, amit mondtam.
2022. febr. 13. 14:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen velem is volt. Amíg az exével együtt volt egy rossz kapcsolatban addig kerestem a társaságát, próbáltam vigasztalni, felvidítani. Hülyéskedtünk, marhultunk. Vártam mikor lesz lehetőségem nála egy randira. Aztán mikor kiadta a fickó útját és pár hét múlva már randizgatott még kicsit bíztam benne hogy lesz esélyem. Aztán amikor bejelentette hogy randizik elkezdtem áltatni magamat és vártam. Szép lassan elkezdtem megváltozni vele szemben. Persze amikor én elmondtam neki ami zavar kb. kitért a válasz elől és ugyanazt írta amit te. Értékes vagyok, meg intelligens, meg mittomén, a felére sem emlékszem. Erre már nem is válaszoltam neki. Azóta se beszélünk. Nem jó nektek ha kimondjuk az érzelmeinket, nem jó nektek ha nem mondjuk ki. Akkor mit akartok?
2022. febr. 13. 17:56
 12/14 A kérdező kommentje:

11

ez az illető nekem nem mondta ki, lehet nem is érzett semmit, ez csak feltételezés részemről a megváltozott viselkedésére...

2022. febr. 13. 18:22
 13/14 anonim ***** válasza:

12-es Miért gyártasz feltételezéseket? Ő egy nős pasas, aki téged nem érdekel, vagy mégis!?

Ez mellébeszélés, hogy én nem, de ő biztos gondolta.

2022. febr. 13. 18:36
 14/14 A kérdező kommentje:

13

Nem érdekel mint férfi. Pont utána változott meg, hogy ez kiderült. Ha érdekelt volna, nem barátkozom vele, mert az nálam két külön dolog.

2022. febr. 13. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!