Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért siet manapság mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért siet manapság mindenki a házassággal,gyerekkel?

Figyelt kérdés

Gondolom régen is volt erre példa, nem tudom, én is a 20-as éveimben járok. Természetesen mindenkinek a saját dolga, hogy hogyan alakítja az életét, de érdekel, hogy miért van ez. Azt làtom a környezetemben, hogy néhány hónap, vagy 1 év után már eljegyzés,esküvő, gyerek jön.. Én magam is egy stabil kapcsolatban élek már 4 éve, haladunk is szépen lépésről lépésre. Először össze költöztünk, aztán tavaly eljegyzés is volt, tervezzük az esküvőt. De azt gondolom, hogy ezekhez a dolgokhoz közösen kell eljutni, több élethelyzet megtapasztalása után. Egy év alatt szinte meg sem lehet ismerni a másikat, nemhogy kiismerni annyira, hogy bizonyos körülmények mit hoznak ki belőle, vagy esetleg a rossz oldalàt is megismerni. Olyankor még bőven repkednek a rózsaszín buborékok. Jó esetben később is, de szerintem felelőtlensèg pl gyereket vállalni ilyen rövid idő után. Tudom, hogy vannak olyan esetek, ahol szerencsésen jött ki és azóta is boldogok, illetve “idősebb” korban már teljesen más ez. Mitől lehet ez? Hova a nagy sietség? Tudom, hogy mindenki úgy éli az életét, ahogy neki jó, nem is ítélkezni szeretnék, csak érdekel.

24/L

2022. jún. 30. 08:59
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Manapság? Hát régen már kb 25 évesen két-három gyerekes anyukák voltak a nők :D az hogy valaki meg korán megházasodik meg gyereket vállal az a szíve joga.. ilyen gazdasági helyzet mellett majd lelassul a gyermekvállalási kedv, ne aggódj
2022. jún. 30. 14:02
 22/26 anonim ***** válasza:
80%

16

Azért,mert egy kapcsolatokban vannak időszakok és lépcsőfokok, amiket a párok meglepnek. Ha mindent egyszerre csinaltok, akkor milyen távlati párkapcsolati céljaitok lesznek 20 év múlva?

Mindent meg kell élni és ehhez kell az, hogy ezen időszakok között elteljen egy kis idő.

Ismerosi körben sem azok rohantak házasodni fiatalon, akik hu de biztosak voltak a kapcsoaltukban, aztán szépen sorban mindegyik rá is fazott. Úgyhogy persze, nem kell örökké várni, de azért 24 évesen házasodni szerintem nem jó ötlet.

Huszonévesen 2-4 év után eljegyzés 5-6 év után házasság okes.

De 1-2 éves kapcsolatokban házasodni meg gyereket vállalni szerintem nettó felelőtlenség.

1-es voltam.

2022. jún. 30. 14:10
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
a kulcsszó: CSOKDIGGER
2022. jún. 30. 15:28
 24/26 A kérdező kommentje:
Nem az életkorra írtam, hogy korán van, hanem a kapcsolat “korára”. 22-es, teljesen egyetértek
2022. jún. 30. 17:36
 25/26 anonim ***** válasza:
32%
A Vezír hitegetései miatt, gondolom.
2022. jún. 30. 19:35
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen,a CSOK az oka legfobbkeppen es valahogyan meg akarnak fogni valakit.A gyerekek csak eszkozok sok helyutt.Sokan ugy mennek bele ilyenbe hogy nem is szeretik a gyerekuket csak szulnek orba-szajba.
2022. júl. 2. 00:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!