Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy dolgozzátok föl a be nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dolgozzátok föl a be nem teljesült szerelmet férfiként?

Figyelt kérdés
Nem jött össze egy lánnyal a kapcsolat,dobott még az ismerkedés alkalmával,pedig nagyon megfogott a lány. Hetek óta brutális düh van bennem,de ezt nem mutattam a lánynak,mert ne lássa,hogy szenvedek,hátha még összejön kicsit reménykedek. Olyan érzés van bennem,hogy könnyen elszakad a cérna apró dolgokon,mindjárt robbanok.Egy előnye van,hogy a feszültségemben elkezdtem testépítő edzéseket végezni és brutál jól fejlődök,mert a felgyülemlett rengeteg feszültséget így vezetem le. Párszor le is részegedtem,de ennek nem látom értelmét csak tovább ront mindenen. Olyan erős bizonyítási vágy vagy gyűlölet van bennem,hogy a legrövidebb idő alatt megpróbálom a legtöbbet kihozni magamból külső terén... Ez normális ilyenkor,más is érzett így?
2022. jún. 24. 22:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
27%

Persze, hogy nem bántottál nőt, ha még azelőtt elmenekülnek, mielőtt lehetőséged lenne rá. Az, hogy csalódott vagy, érthető. Na, de a düh? Kire vagy dühös? A lányra, mert nem jött össze veled? Biztos, nagyon érdekelhet akkor. Meg mi az, hogy nem mutattad, mert még reménykedsz, hogy mégis összejön? Miért, ha biztos lennél benne, hogy nincs esély, akkor összekarcolnád a kocsiját, vagy mi? (Durvábbakra nem merek gondolni, mert ugye írtad, hogy nem ütsz meg nőket.) Szóval, ha az érzelmeid kifejezését az érdekedtől teszed függővé, az patológiás esetre vall. Valószínűleg a lány is érzi a rejtett agressziót, érzi, hogy valami nem stimmel. Az ő érdekében remélem, hogy nem gondolja meg magát.

Amúgy, ja, sportolj. Az nem fog ártani.

2022. jún. 25. 00:51
 12/14 anonim ***** válasza:
24%

Te férfi vagy.

Így a kutyát sem érdekli ha szomorú vagy vagy bármi lelki gondod van.

Ha nő lennél 100-an állnának sorban, hogy megvigasztaljanak.

2022. jún. 25. 05:04
 13/14 anonim ***** válasza:

Uff! Nem ez nem normális. Neked dühkezelési problémáid vannak. Ha nem tudnad ezt kezelni akkor a lányon vagy a kornyezeteden vezetted volna le ami káros. Nem tehet róla hogy nem érez vonzódást. Ugy akarsz valakivel kapcsolatot hogy ráerőlteted magad hátha érzései lesznek?

Szerencsére, amit helyesen csinálsz, hogy sportolni kezdtél. De vedd ki a bizonyítási vágyat. Ne dacból és ne azért csináld hogy na nem kellettél majd kigyurod magad és csorgatja majd a nyálát.

Millio visszautasitast kaphat az ember. Nem csak pasi, nő is. De dühhel és utálattal reagálni az nem szerelem. Csak birtoklasi vágy. Inkabb gondolkodj el ezen.

Tudod mennyi nő is megélte már a visszautasítást? Tudod mennyien pityeregtek munkahelyukon szunetben elvonulva? És? Ha nem, akkor nem. Majd lesz olyan aki értékeli. Szerintem a gondolkozasodon kene valtoztatni mert ez az irany ahogy most gondolkozol vihet egy olyan iranyba a frusztracio ami karos. Nem jott ossze. Nem baj. Majd lesz olyan aki szerelembol valaszt.

2022. jún. 25. 11:44
 14/14 anonim ***** válasza:
én kiverem.
2022. jún. 26. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!