Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgozzátok föl a be nem teljesült szerelmet férfiként?
Figyelt kérdés
Nem jött össze egy lánnyal a kapcsolat,dobott még az ismerkedés alkalmával,pedig nagyon megfogott a lány. Hetek óta brutális düh van bennem,de ezt nem mutattam a lánynak,mert ne lássa,hogy szenvedek,hátha még összejön kicsit reménykedek. Olyan érzés van bennem,hogy könnyen elszakad a cérna apró dolgokon,mindjárt robbanok.Egy előnye van,hogy a feszültségemben elkezdtem testépítő edzéseket végezni és brutál jól fejlődök,mert a felgyülemlett rengeteg feszültséget így vezetem le. Párszor le is részegedtem,de ennek nem látom értelmét csak tovább ront mindenen. Olyan erős bizonyítási vágy vagy gyűlölet van bennem,hogy a legrövidebb idő alatt megpróbálom a legtöbbet kihozni magamból külső terén... Ez normális ilyenkor,más is érzett így?2022. jún. 24. 22:20
1/14 anonim válasza:
Te bántalmazo vagy? Mi van ha kapcsolatban kap el a düh pl féltéknységből?
3/14 anonim válasza:
A düh normális, b*ssz oda tesó!
4/14 A kérdező kommentje:
Még nem volt rá példa,hogy nőt bántottam volna.
2022. jún. 24. 22:23
5/14 anonim válasza:
Akár milyen hülyén hangzik de igaz,ebben a helyzetben alkalmazd a kutyák felfogását, amit nem tudsz megenni vagy megdugni,hugyozd le és lépj tovább. Ne stresszelj,nem ér annyit.
6/14 anonim válasza:
Ha elutasított, akkor szerinted érdekli, hogy bizonyítani akarsz neki? Magadnak bizonyíts.
8/14 anonim válasza:
Én személy szerint a kemény drogokat preferálom.
9/14 anonim válasza:
Én nőként érzek most hasonlóan :( Engem nem dobott a pasi, hanem csak simán kiderült róla, hogy egy bunkó, és eléggé gyászolok, mert már kezdtem beleélni magam, hogy végre összejön valami.
Nekem is a testedzés segít, meg próbálom elterelni a figyelmem, pl podcastokat hallgatok, nyelvet tanulok, meg ilyenek. De hát sajnos erre nincs 100%-os gyógyír.
10/14 anonim válasza:
#1 egy lúzer, nehogy figyelj rá, kérdező!
Találkozunk a kondiban, király.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!