Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak hogy dolgozzátok fel a szakítást?
Akit talán egy időben legalábbis úgy éreztem h őszintén szeret.vagy csak kellett neki egy fiatalen nő(p-nci) Vagy az is h lehet h kapuzárási pánikja volt. 16év korkülönbség a férfi javára. vagy nem tudom. végül nem lettünk együtt meg sztem 100% h már az életben nem is leszünk együtt. ő azért nem akart nekem soha rosszat irni,mert talonban akart tartani h ha kell neki szex,akkor ott legyek,mint lehetőség.
Én féltem az akadályoktól,kor,meg vannak gyerekei. és nem tudom h lelkileg,szellemileg is jól kijöttünk volna.
Szóval mégcsak párkapcsolatnak sem mondható,de azért az ember gondol rá h mi lett volna ha (együtt letütnk volna pl.)
Ő őszinte tiszta szerelemnek mondta,én meg nem tudtam mit érezzek,én is szerettem. De már más nővel van egy vele azonos korúval,amitől féltem is,és úgy is lett. De már nem bánt annyira,vagy már nem is tudom mit gondoljak.
Nektek férfiak egy ilyen vagy hasonló szerelem mégha más nővel is vagytok,akit annyira nem fogtok szeretni, hogy emlékeznétek a régire?
Köszi! Ez felvidított. :) Bár a pasi 2* is fenyegetett öngyilkossággal nem éreztem igazán őszintének a pasit. Aztán mégis csak igazam lett és rajtam kivül volt pár nője(amitől féltem),bár állítása szerint én voltam álmai asszonya.
Most meg nem tudom hogy érezhet, ha szeretett valaha is engem egyáltalán,mostmeg elvan a nőivel(meg mialatt velem volt akkor is).
Neki nagyobb önbizalomhiánya volt ezek szerint mint nekem. Csak kamu volt az egész h meghalna értem szöveg, bár sajnáltam.
Tipikus lefektetős duma,csak én voltam vak, és hittem az igaz szerelemben :(
De nem baj kell a szenvedés is az életbe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!