Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan dolgozzátok fel a szakítást?
15/f
Nemrég szakított velem a barátnőm, ezek után kiderült hogy megcsalt. Utána semmi különösebb problémám nem volt, de most kezdett el csak nagyon hiányozni. Ti ilyenkor mit szoktatok csinálni?Ha összejönnék mással elfelejtetné a dolgokat?
Idő, zene haverok. Főleg az idő.
A piával vigyázz, h le vagy esve a földre akkor inkább maradj józan mert ha berúgsz az csak kierősíti az érzéseidet.
Sajnálom h ez történt veled :(
Velem tegnap szakított bnőm...vegyes érzelmeim vannak. De próbálom elterelni a gondolataimat, barátokkal vagyok, keresem a társaságot, addigsem agyalok rajta :) Ehhez idő kell, kinek sok, kinek kevés...változó. Lényeg, foglald el magad valamivel :) És igen, talán segíthet ha keresel valaki mást...talán.
#4-es vagyok.
Fel a fejjel emberek. Ne a rosszra gondoljatok,hanem a jóra. H milyen szép emlékeket adtatok egymásnak, h tanultatok egymástól. Véget ért egy korszak, és kezdődik egy új. Persze, egy darabig még rossz lesz, de idővel helyrejöttök:)
Köszi mindenkinek :)
Jó látni mennyi jófej ember van itt
velem egy hónapja szakított a volt barátom,és már majdnem 100%osan túl vagyok rajta.
tölts minél több időt a barátaiddal,sportolj,nézz filmet,olvass...foglald el magad bármivel,ami érdekel.eltereli a gondolataidat,amire nagy szükség lesz.szervezz sok programot,ismerj meg új embereket(nem feltétlenül kapcsolat céljából).
ahogy előttem is írták,ne igyál!az csak fel fogja szaggatni a sebeket,és rosszabbul leszel.én is úgy gondoltam,hogy ha berúgok,jobb kedvem lesz,azonban csak egy átbőgött estét eredményezett.
azt pedig nem ajánlom,hogy másik lánnyal vigasztalódj,ha nem tetted még túl magad a történteken.nem sülne ki belőle semmi jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!