Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Könnyen beletörődsz abba, ha valakinek már nem kellesz, vagy nem is kellettél? Hogy viseled a szakítást?
Nem. Nagyon nehéz. Ráadásul mindig úgy jön össze, hogy akinek kellek, azért én nem vagyok oda, akiért meg odavagyok, annak nem kellettem (csak szexre)
már majdnem 2 éve, hogy vége egy sráccal a szexkapcsolatomnak (kb 5X ha találkoztunk), de úgy lett vége, hogy egyszer csak nem hívott többet. Nagyon szarul esett, azóta van barátnője (nekem azt mondta nem akar barátnőd)...Letiltottam fb-ról, hogy ne láttam, mert még mindig rossz érzés, h látom, hogy az a másik csaj meg kellett neki...
Aztán kb ugyanez a sztori megismétlődött, annyi különbséggel, hogy azzal a sráccal 10 hónapon keresztül találkozgattam.
23L
Én pont, hogy nem, mert elég nehezen találok olyat, aki tényleg érdekel és kell, így sokat kell várnom mindig, míg jön a következő, és amíg egyedül vagyok, nehezen felejtem el... főleg, hogy mindkét ilyen exemmel (akik engem dobtak ki), összefutok néha, nagy ritkán felvesszük a kapcsolatot.
A mostani páromnál meg egyenesen világvége lenne, sose szerettem senkit így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!