Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Könnyen beletörődsz abba, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könnyen beletörődsz abba, ha valakinek már nem kellesz, vagy nem is kellettél? Hogy viseled a szakítást?

Figyelt kérdés
2015. máj. 23. 21:42
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem. Nagyon nehéz. Ráadásul mindig úgy jön össze, hogy akinek kellek, azért én nem vagyok oda, akiért meg odavagyok, annak nem kellettem (csak szexre)

már majdnem 2 éve, hogy vége egy sráccal a szexkapcsolatomnak (kb 5X ha találkoztunk), de úgy lett vége, hogy egyszer csak nem hívott többet. Nagyon szarul esett, azóta van barátnője (nekem azt mondta nem akar barátnőd)...Letiltottam fb-ról, hogy ne láttam, mert még mindig rossz érzés, h látom, hogy az a másik csaj meg kellett neki...

Aztán kb ugyanez a sztori megismétlődött, annyi különbséggel, hogy azzal a sráccal 10 hónapon keresztül találkozgattam.

23L

2015. máj. 23. 21:48
 2/6 opened paradise ***** válasza:
Igen. Egy nem és már ott se vagyok.
2015. máj. 23. 21:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Hasonló mint a 2-es.
2015. máj. 23. 22:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Már igen. Egy idő után átváltasz lesz**arom módba.
2015. máj. 23. 22:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Az eső nagy szerelem utáni szakítás elégé megviselt, de aminek vége kell, hogy legyen, annak vége kell lennie. Már nem sírok senkiért sem. Jönni fog mindíg másík és soha sem szabad vissza nézni, csak is előre.
2015. máj. 24. 01:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Én pont, hogy nem, mert elég nehezen találok olyat, aki tényleg érdekel és kell, így sokat kell várnom mindig, míg jön a következő, és amíg egyedül vagyok, nehezen felejtem el... főleg, hogy mindkét ilyen exemmel (akik engem dobtak ki), összefutok néha, nagy ritkán felvesszük a kapcsolatot.

A mostani páromnál meg egyenesen világvége lenne, sose szerettem senkit így.

2015. máj. 24. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!