Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők.Ha úgy alakulna hogy behívnának titeket a seregbe,mennétek? Nem a harcmezőre, hanem a frontvonal mögé.Sebesülteket kéne ápolni,vigyázni rájuk.A konyhába kéne dolgozzatok,ruhákat mosni,tisztítani.Ha kellene akkor gyárban is kéne segíteni.
Figyelt kérdés
2022. febr. 28. 16:50
4/30 anonim válasza:
Két opció van a részemről.
1. Ameddig lehet, menekülni egy normálisabb országba. Ebben az esetben a behívót sem várnám meg.
2. Ha az első verzió nem lehetséges, akkor megyek, viszont nem konyhába meg nem sebesülteket ápolni, hanem harcolni... ha Ukrajna ihlette a példád, akkor molotov koktélt gyártani, sáncokat építeni, ha kell, lőni. Akkor már inkább a frontvonalon vesszek oda, minthogy valahol várjam, hogy mikor dobnak rám egy rakétát...
5/30 anonim válasza:
ezeket? viccelsz? egy kenyeret nem tudnak megvajazni, nem is akarnak mert az sértő és szexista XD bár a faszikkal se járna jobban a sereg, hol gyártatnál gendersemleges lőszert meg szivárványos taktikai bakancsokat? el van itt cseszve minden
6/30 anonim válasza:
Én mennék, igen. Hazafias érzelmű vagyok.
7/30 anonim válasza:
micsoda vagy? XDDD hasznod is van?
8/30 anonim válasza:
Nem. Háborúzzon aki kitalálta, minket hétköznapi embereket(legyen az nő vagy férfi) meg hagyjanak már békén…
9/30 anonim válasza:
Ha muszáj, mert nem lehet kihátrálni,akkor igen. Amúgy nem, főleg nem konyhalánynak, vagy takarítani. A nővéresdi még érdekelne is, ahogy egy gyári meló is érdekes lenne. De ezek valódi haszonnal bírnak, nem sima szolga munka. Biztos van, aki a konyhai kisegítő, katonai szakács, esetleg mosonő, takarító rangot is szívesen viselné, én nem az vagyok.
10/30 anonim válasza:
Menne a halál. És a hozzám közel álló férfiakat is előbb szöktetném meg, minthogy oda küldjem. Egy fogyatékos fasz miatt nem leszek sem özvegy, sem árva, sem másféle módon gyászoló. Ember számára felfoghatatlan hadi technikával állunk szemben ma már, aki civil embereket ilyen gépek elé erőszakolna, az egy elmebeteg féreg. Akkor inkább csatoljanak el vagy amit akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!