Az ellenzékben és a kormánypártban miért nincsenek új/szimpatikus arcok a frontvonalban?
Orbán egy diktátor, ő az ország, és ő a Fidesz(ezt gondolja legalábbis szerintem)
Baloldalon egy elmebeteg egyáltalán nem új MZP a szintén elmebeteg Fleto főnökével.
Akik új arcok, fiatalok azok általában kis pártok tagjai akik sosem fog a labdába rúgni.
Én mint Fideszes... azon a véleményen vagyok, hogy Orbán mehetne már pihenni és lehetőséget adni a Fideszben másoknak, más kaliberű, személyiségű tagoknak.
Az nem egy véletlen, hogy a fideszben nincs alternatívája Orbannak.
Az se hogy a Dk-ba sincs Gyurcsánynak. Ennyit arrol, mekkora demokraták.
Egy hatalmi tébolyban szenvedő akarnoktól tényleg azt várnád, hogy önként átadja a hatalmát?
Egyébként meg tévedsz. Amikor bármelyik fideszes lebukik, vagy egyik alvezér megfúrja a másik bizniszét, vagy amikor Lézer Jankókat parkolópályára tesznek, az mind arra utal, hogy bőven van belső ellentét a fideszben, csak mivel a sajtó java a kezükben van, nehezebben derülnek ki a dolgok.
Völner kenőpénzéből is csak azért lett ügy, mert Hadházy a legfőbb ügyészt kérdezte és az nem mert hazudni. Vélhetően azért, mert nem tudta, mennyit tudhat Hadházy. Addig dugdosták mint Kaletát.
Dobrevet nem veszem figyelembe.. Ugyan már!! Ki nem ismerte Dobrevet?? (Ex First Lady)
MZP igaz, hogy most főszereplő de ő sem zsír új.. 10 éve is hallottam már arról, hogy milyen ostoba 2színű.. 8 éve még a radikális szélső jobb oldalon tanyázott..
Oké.. Maradt Jakab Péter. Ő számomra egy örök rejtély,, nem tudok vele mit kezdeni (negatív értelemben)
Hol vannak a fiatal huszonéves erős jellemű fiatalok mint anno az ősFideszben?
#8: Ismerni mindenki ismerte Dobrevet, de ettől még a politikába 3 éve szállt be az EP-választáson, akkor lett politikus. Ha Orbán felesége indulna most a választáson, ő is új arc lenne a politikában.
10 éve sehol nem volt még MZP, és nem volt soha szélsőjobboldali, beszoptad tövig a fidesz propagandáját.
Jakab nekem sem különösebben szimpatikus, de ettől még ő is elég új arc. Nem fognak minden évben előjönni új politikusok, jó esetben is inkább választási ciklusonként történik ez meg.
"Hol vannak a fiatal huszonéves erős jellemű fiatalok mint anno az ősFideszben?"
Létezik egy Momentum nevű párt, fiatalokat leginkább ott keresgélj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!