Az ellenzékben és a kormánypártban miért nincsenek új/szimpatikus arcok a frontvonalban?
Orbán egy diktátor, ő az ország, és ő a Fidesz(ezt gondolja legalábbis szerintem)
Baloldalon egy elmebeteg egyáltalán nem új MZP a szintén elmebeteg Fleto főnökével.
Akik új arcok, fiatalok azok általában kis pártok tagjai akik sosem fog a labdába rúgni.
Én mint Fideszes... azon a véleményen vagyok, hogy Orbán mehetne már pihenni és lehetőséget adni a Fideszben másoknak, más kaliberű, személyiségű tagoknak.
7:es
Dehogyis..
Engem nem lehet befolyásolni és sosem voltam naív.
Csak tudod addig amíg valaki büszkén vállalja fotókon, plakátokon, hogy ott áll Fleto mellett akkor mégis mit gondoljak?
Ha viszont az ellenzéki oldalról majd valaki azt mondja, hogy szarik Gyurcsányra és az addigi hülye torz dolgokat amit képviseltek,, nos ő már szimpatikus lesz.
A MOMENTUM is eléggé balra húz sajnos annak ellenére, hogy centrális pártnak deffiniálja magát. Meg, hogy őszinte legyek.. Fiataloknak fiatalok, de eléggé furcsák.
Vann Fidelitas is!!
Ismerek sok értelmes tagokat is ott akik egyáltalán nem Orbánusták.. Csak hát semmi esélyük nincs.
MZP-ről azért hallottad hogy ostoba és kétszinű, mert a fidesz hivatalos jelöltje ellen indult a polgármester választáson, és a fidesz már akkor is csak azt az egy kampánystratégiát ismerte, hogy minden eszközzel le kell járatni az ellenfelet.
És szerintem kevered valakivel. Hacsak nem a fideszt tekinted radikális széljobbosnak, akkor nem tanyázott a széljobbon
Ja igen, MZP 12 éve még a Fideszre szavazott. :D
Mondjuk a Fidesz már akkor egy fasisztoid párt volt szerintem, de az más kérdés.
A fideszhez képest a MHM kivételével mindenki baloldali. Még a Jobbik is.
MZP mindig is jobb oldali politikus volt.. Ott Csongrád megyében is. Ő sem tagadta soha a mostani interjúkban, hogy ő egyébként jobboldali.
De MZP régen is egy barom őrült volt és most is.. Ha nem állna mellette Fleto,és esetleges Gyurcsány ellenes reformer ék tartaná magát a baloldalon akkor is száműzném az Antarktiszra mert zavaros elméjű. Nem való politikusnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!