Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők.Ha úgy alakulna hogy behívnának titeket a seregbe,mennétek? Nem a harcmezőre, hanem a frontvonal mögé.Sebesülteket kéne ápolni,vigyázni rájuk.A konyhába kéne dolgozzatok,ruhákat mosni,tisztítani.Ha kellene akkor gyárban is kéne segíteni.
A 18-as vagyok!
Imádom lecsapni az ilyen magas labdákat, mint amit idéztem a 15-östől!:) Aztán jókat röhögök rajta, hogy felháborodtok rajta, meg lepontoztok!
#22: Talán ha figyelmesen olvasnál, akkor észrevetted volna, hogy a #18-as csak hozza a szokásos nő fikázó, gyűlölködő beszólásait még egy ilyen helyzetben is, és a a #20-as válaszomban csak erre reflektáltam, hogy ők sincsenek jobb helyzetben.
A két válasz nem ugyanaz. Az első egy semmiből jött lenézése a nőknek, a második csak erre reflekció.
Azt birom, mikor a nok a sorkatonasagot kinalgatjak a ferfiaknak, hogy "bezzeg, az milyen jo volt!"
Tipikus mas faszaval....
37F incel
Sorkatonaság nincs, de katonaság van. A hivatásos katonák egy része pedig nő. Mindenhol. Ukrajnában is, az oroszoknal is, és Magyarországon is. Ismerek egy csajt, aki mesterlövész. Szerintem nem krumplit kéne pucolnia.
Háború alatt pedig MINDENKI a frontvonal mögött a frontra dolgozik. Nektek a történelem teljesen kimaradt? Pl. az az info, hogy a cigarettát gyártó gépsort fél perc alatt lehet átalakítani lőszerre, mert "meglepő módon" pont ugyanakkora az átmérője, mint a golyószóróba való töltényeknek.
Nem szórakoztató iparba gyártod az elektronikát, hanem a hadiiparba. Nem autót gyárt a Mercedes, hanem tankot. Stb, stb. Nem kell oda külön behívó. Igazából az is mindegy az is, hogy hova lépsz le. Főleg, ha nem marad meg az ukrán határon belül a harc.
"de katonaság van"
500 irodista, magyarorszagi viszonylatban.
"Pl. az az info, hogy a cigarettát gyártó gépsort fél perc alatt lehet átalakítani lőszerre, mert "meglepő módon" pont ugyanakkora az átmérője, mint a golyószóróba való töltényeknek"
A loszernek kalibere van, nem atmeroje, ami fegyverenkent eltero. Mar csak az a kerdes, hogy mi az a golyoszoro?
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!