Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akar-e tőlem valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akar-e tőlem valamit?

Figyelt kérdés
Van egy csaj, akivel kollégák vagyunk. Annyit kell tudni róla, hogy van párja és 7 évvel idősebb, mint én. Meg mondtam neki hogy bejön nekem. A csaj lefagyott, teljesen zavarba volt, csak vigyorgott, mint a vadalma, azt mondta, hogy ezt még emésztenie kell, meg hogy teljesen zavarban van, pedig ő nem ilyen. Elköszöntünk, mert mennt haza munkából, mondta, hogy legközelebb majd őszintén átbeszéljük egy két nap múlva. Lányok, mi a véleményetek erről? Szerintetek akarhat tőlem valamit? Válaszaitokat előre is köszönöm.

2022. jún. 22. 20:44
 1/9 anonim ***** válasza:
57%
Szanalmas vagy, tudtad hogy van baratja es te elbasztad…
2022. jún. 22. 21:08
 2/9 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem ha megbizonyosodna, hogy titokban tartod, akkor elmenne veled egy két menetre.
2022. jún. 22. 21:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, akar. Téged nem zavar van barátja?
2022. jún. 22. 21:14
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem igazán, mert akkor nem közöltem volna vele
2022. jún. 22. 21:32
 5/9 A kérdező kommentje:
Remélem még kapok értelmes válaszokat :)
2022. jún. 22. 22:08
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
te mióta vagy értelmes?
2022. jún. 22. 22:19
 7/9 anonim ***** válasza:
76%

Amikor bevallottad, utána le akart zárni ...

szóval hagyd békén, neked milyen érzés, ha lenne barátnőd, de elviszi a pasid?

2022. jún. 22. 22:21
 8/9 anonim ***** válasza:
pasi*
2022. jún. 22. 22:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát, itt még lesz munka vele, de mivel úgyis együtt dolgoztok, ezért folyamatosan lesz lehetőséged ostromolni őt, mígnem beadja majd a derekát. Egyértelmű, hogy ha szingli lenne, akkor randizna veled. De nem az, és nem tudja mit tegyen... neked ezt az érzelmi labilitást kell kihasználnod. Egy határozott személyiség rögtön rávágta volna, hogy NEM! De ő nem az, ő pirongott ott neked, mint egy tini. Tehát van esélyed, csak még nem tudni, hogy mennyi.
2022. jún. 23. 14:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!