Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz ha ra irok egy fiura akivel beszeltem tobb mint egy honapig, de mar nem ,hogy talalkozni szeretnek vele most azonnal?
Ennyit irnek
"Szia, rossz erzes hogy mar nem beszelunk talan en rontottam el. Valamiert nem mesz ki a fejembol..nem birtan ki hogy ne irjak. Megigerted nekem amikor még beszeltunk hogy fogunk talalkozni, talalkozhatnank most?"
Mit fog valaszolni vajon?
Egy nagyon normalis, joravalo ferfi. De akkor is felek.
Nem birom tovabb, banom hogy igy alakult en vagyok a hibas es most vagy soha. Arra gondoltam setalnank vagy ilyesmi. 10 ora fele.
Miért nem beszéltek, illetve mit gondolsz, mit rontottál el?
Szerintem írhatsz neki, de ez a szöveg nagyon kétségbeesettnek tűnik, mintha könyörögnél. Próbáld picit lazábbra venni.
Mit irjak?
Ketsegbe vagyok esve, nem tudok normalisan gondolkodni barataim nincsenek nem tudom mit tegyek de nagyon rossz
Pl valami ilyesmit:
"Szia, hogy vagy? Rég nem hallottam felőled. Beszéltük, hogy majd találkozhatnánk, ezen a héten ráérek ha gondolod."
Vagy valami ilyesmit. De ha csak újra felveszed vele a kapcsolatot az is jó, aztán majd meglátod, hogy mennyire közvetlen. Viszont tényleg jó lenne tudni, hogy miért nem beszéltek, ez fontos részlet lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!