Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha első randi után megbeszélitek, hogy fogtok még találkozni, de csak 2-3 hét múlva lesz lehetőségetek rá, akkor addig minden nap beszéltek?
"érdekesség megőrzése miatt inkább kihagynátok egy-egy napot? 😀"
Én soha nem értettem ezt a taktikát. Alkalmi dugó pajtit keresel talán? Ha nem, akkor hogy gondolod, mi lesz évek múlva, ha két hét alatt megúnjátok egymást?
Nem. Én egy komoly férfit keresnék magamnak egy egész életre. Csak kíváncsi vagyok, hogy első tinderes randi után általában mennyire igénylik az emberek a mindennapos beszélgetést. Nyilván ha régebb óta ismerik egymást és úgy vannak túl az első randin az más téma. Meg a 2. 3. randi után is.
Ha valaki szimpatikus nekem szívesen beszélek vele mindennap. De pl volt olyan aki egyből egész nap irogatott és az kicsit fárasztó volt. Aztán olyan is aki 1-2 naponta csak este írt megkérdezni mi van velem.
Tájékozódom hogy ez alapján mennyire lehet következtetni a másik érdeklődésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!