Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Amikor találkoztok egy lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor találkoztok egy lánnyal/fiúval, azt megbeszélitek hogy ez "randi" vagy nem?

Figyelt kérdés
Ezt megbeszélitek előtte, hogy "Na most akkor holnap randizunk" vagy csak annyi hogy egy sima találka egy üdítő mellett?
2013. jan. 29. 22:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Azt azért lehet érezni, mikor randi, mikor nem...
2013. jan. 29. 22:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Mért kellene megbeszélni? Üdítő melletti beszélgetés vagy séta szerintem már felér egy randival. De nem az a lényeg, hogy minek hívjuk...
2013. jan. 29. 22:32
 3/9 A kérdező kommentje:

de előtte. hogy mire számítsak :D

ezt honnan lehet tudni?

4/9 anonim ***** válasza:
Igen. Nem árt tisztázni, hogy tekintünk egymásra, mit akarunk a másiktól. Bár el lehet térni a tervtől, de jobb, ha tudjuk és tudatjuk, milyen szándékaink vannak.
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem árt, az biztos.

Még pár éve egyszer elhívott egy srác moziba, akivel barátok voltunk. Én úgy vettem, mint egy sima szabadidős programot, aztán mikor hirtelen átkarolt amíg a buszra vártunk, akkor jöttem rá, hogy szerinte az randi volt :D

2013. jan. 29. 22:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Velem fordítva volt, én nem csináltam semmit, de a leány a blogjában azt írta (és így tudom, hogy azt is hitte), hogy ez randi volt.
2013. jan. 29. 22:45
 7/9 A kérdező kommentje:
na ez az, nem akarok én is így járni. meg azt sem akarom hogy randinak vegyem, közben meg mégsem az :D
 8/9 anonim ***** válasza:
..és attól a naptól kezdve Lilla inkább a lányokat szereti
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges mindent "felcímkézni".

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!