Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy srác kedveli a lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy srác kedveli a lányt és megbeszélik, hogy összefutnak, az randi? Akkor számítsak az első csókra?

Figyelt kérdés
Általában ilyenkor elcsattan az első csók?
2012. jan. 20. 10:36
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
bizony,ez azt jelenti,h szívesen megcsókolna...persze csak majd a végén...
2012. jan. 20. 10:41
 2/23 A kérdező kommentje:

Én ezt nem gondoltam végig, amikor azt mondtam, jó, összefuthatunk. Azt gondoltam, beszélgetünk egy jót. Nem rég ismer.

Oké, hogy akik rég ismerik egymást, a srác megcsókolja a lányt az első randin, na de ebben az esetben is??

Kb 1 hónapja imserjük egymást, alig tud rólam valamit.

2012. jan. 20. 10:44
 3/23 A kérdező kommentje:

És szerinted hülyén jön ki, hogyha nem akarom, hogy haza kísérjen? Nem vagyok kislány annyira, de nem szeretném, ha a családom tudná, még nem. Majd ha jól alakul, akkor elmondom, hogy van valakim, addig nem akarom.

Meg fogja érteni?

2012. jan. 20. 10:46
 4/23 anonim ***** válasza:
az attól függ,mennyire intelligens...az intelligens férfi megérti,ha egy lánynak éppen nincs rá szüksége,és azt is tudja,mikor kell megvédeni,mikor kell biztatni,mikor kell kiállni mellette,és mikor kell éppen magára hagyni..ha elég rugalmas a srác,meg fogja érteni,ha eléggé szeret, nem fog ilyen apróságokon kiakadni
2012. jan. 20. 10:51
 5/23 anonim ***** válasza:
Értelmes ember nem veszi rossz néven hogy nem akarod hogy hazakísérjen, viszont ha aggódós típus akkor a biztonságod miatt tuti fog izgulni. Amúgy meg nem kell azt világgákürtölni, hogy nem egyedül jöttél haza. Kapuban vagy a bejárat előtt megálltok, szépen megköszönöd hogy hazakísért, elmondod hogy jól érezted magad és kész. Az első csók se feltétlen az első randin jön elő. Kivéve ha nagyon akarod :) .
2012. jan. 20. 10:58
 6/23 anonim ***** válasza:
ha csak pár hónapja ismeritek egymást,akkor nem biztos h megcsókol, az attól is függ,h Te milyen érdeklődést mutatsz iránta,ha mosolyogsz rá,szemezgetsz vele,a hajadat túrod a társaságában:), akkor előbb utóbb megcsókol. te is megcsókolhatod,vagy adhatsz neki egy szájrapuszit,abból érteni fogja,h egyértelműek a szándékaid...de te akarsz vele csókolózni?
2012. jan. 20. 11:00
 7/23 A kérdező kommentje:
Igen, teljesen felvillanyoz, ezt még kevesen váltották ki belőle, de mégis félek, mert alig ismerem.
2012. jan. 20. 11:04
 8/23 anonim ***** válasza:
hát ahhoz,hogy jobban megismerd,ahhoz bizony találkoznotok kell...eddig amúgy hogyan találkoztatok,h kialakult ez a szituáció? mert ha csak úgy elhív randizni,annak valami előzménye biztosan van..
2012. jan. 20. 11:08
 9/23 A kérdező kommentje:
Egy munkahelyünk van. Én most kerültem oda és ő felfigyelt rám.
2012. jan. 20. 11:10
 10/23 A kérdező kommentje:

Hát ez az, hogy találkoznunk kell, de amíg nem ismerem jobban, nem szeretnék semmit.

Furán hagzik a kérdésem, de eddig egy párom volt, és az annyira más volt, évekkel előtte ismertem stb. Vele randi volt az első találkozás, de ez így most annyira más.

2012. jan. 20. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!