Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác kedveli a lányt és megbeszélik, hogy
összefutnak, az randi? Akkor számítsak az első csókra?
bizony,ez azt jelenti,h szívesen megcsókolna...persze csak majd a végén...
2012. jan. 20. 10:41
2/23 A kérdező kommentje:
Én ezt nem gondoltam végig, amikor azt mondtam, jó, összefuthatunk. Azt gondoltam, beszélgetünk egy jót. Nem rég ismer.
Oké, hogy akik rég ismerik egymást, a srác megcsókolja a lányt az első randin, na de ebben az esetben is??
Kb 1 hónapja imserjük egymást, alig tud rólam valamit.
3/23 A kérdező kommentje:
És szerinted hülyén jön ki, hogyha nem akarom, hogy haza kísérjen? Nem vagyok kislány annyira, de nem szeretném, ha a családom tudná, még nem. Majd ha jól alakul, akkor elmondom, hogy van valakim, addig nem akarom.
Meg fogja érteni?
az attól függ,mennyire intelligens...az intelligens férfi megérti,ha egy lánynak éppen nincs rá szüksége,és azt is tudja,mikor kell megvédeni,mikor kell biztatni,mikor kell kiállni mellette,és mikor kell éppen magára hagyni..ha elég rugalmas a srác,meg fogja érteni,ha eléggé szeret, nem fog ilyen apróságokon kiakadni
2012. jan. 20. 10:51
Értelmes ember nem veszi rossz néven hogy nem akarod hogy hazakísérjen, viszont ha aggódós típus akkor a biztonságod miatt tuti fog izgulni. Amúgy meg nem kell azt világgákürtölni, hogy nem egyedül jöttél haza. Kapuban vagy a bejárat előtt megálltok, szépen megköszönöd hogy hazakísért, elmondod hogy jól érezted magad és kész. Az első csók se feltétlen az első randin jön elő. Kivéve ha nagyon akarod :) .
2012. jan. 20. 10:58
ha csak pár hónapja ismeritek egymást,akkor nem biztos h megcsókol, az attól is függ,h Te milyen érdeklődést mutatsz iránta,ha mosolyogsz rá,szemezgetsz vele,a hajadat túrod a társaságában:), akkor előbb utóbb megcsókol. te is megcsókolhatod,vagy adhatsz neki egy szájrapuszit,abból érteni fogja,h egyértelműek a szándékaid...de te akarsz vele csókolózni?
2012. jan. 20. 11:00
7/23 A kérdező kommentje:
Igen, teljesen felvillanyoz, ezt még kevesen váltották ki belőle, de mégis félek, mert alig ismerem.
hát ahhoz,hogy jobban megismerd,ahhoz bizony találkoznotok kell...eddig amúgy hogyan találkoztatok,h kialakult ez a szituáció? mert ha csak úgy elhív randizni,annak valami előzménye biztosan van..
2012. jan. 20. 11:08
9/23 A kérdező kommentje:
Egy munkahelyünk van. Én most kerültem oda és ő felfigyelt rám.
10/23 A kérdező kommentje:
Hát ez az, hogy találkoznunk kell, de amíg nem ismerem jobban, nem szeretnék semmit.
Furán hagzik a kérdésem, de eddig egy párom volt, és az annyira más volt, évekkel előtte ismertem stb. Vele randi volt az első találkozás, de ez így most annyira más.
Kapcsolódó kérdések: