Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srác kedveli a lányt és megbeszélik, hogy
összefutnak, az randi? Akkor számítsak az első csókra?
szerintem ez így sokkal jobb,mert már van valami köztetek,így vannak közös témáitok,és már alapból kedvelitek egymást,jobb ez mint a vakrandi én azt mondom,örülj neki,h ilyen szerencsés vagy, ha jól kiegészítitek egymást,akkor együtt sokkal többre mentek,mind a magánánéletben,mind pedig a munkahelyen...sok szerencsét a randihoz
2012. jan. 20. 11:19
12/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Ő nézett ki magának, csak engem kifejezetten zavar, hogy van egy kolleginám, aki halálosan szerelmes bele. Nme tud kettőnk leendő randijáról. Semmit sem sejt. Bepróbálkozott a srácnál, de többször is kikorsarazta a nőt. A nő azt mondta nekem, van egy csaj a munkahelyünkön, akit ez a srác nagyon nagyon kedvel. Meg is nevezte. Tartok tőle, hogy csak nincs ló, jó a szamár is alapon kellek neki.
hát ez egyre keszekuszább:) most Téged akar vagy nem...? mert elárulom,h nincs ilyen,h nincs ló jó a szamár is..stb...ha egy férfi veszi a bátorságot,és elhív egy nőt randira,akkor az biztos jele,h nem közömbös neki,legyen kicsit több önbizalmad,ha randira hívott,akkor szeret téged,hidd el...én legalábbis,arra soha nem venném a fáradságot,h olyan lánnyal randizzak,aki nem is olyan fontos nekem,én csak azt a lányt hívom meg randira,akit éppen a legjobban szeretek...a többivel,másodhegedűsökkel nem is foglalkozok
2012. jan. 20. 11:31
14/23 A kérdező kommentje:
A szeretlek kicsit túlzás. 1 hónap után.
Ő azt mondta nekem, annyira jó lett volna, ha korábban ismer meg. Szeretne többet beszélgetni velem, ezért összefuthatnánk.
15/23 A kérdező kommentje:
Hogy kit akar, azt csak ő tudhatja. :)
16/23 A kérdező kommentje:
Ezért is akarom azt, hogy semmit ne sejtsen se a családom, se a munkatársaink kettőnkről. Ha nem úgy alakul, akkor így nincs kínos szituáció.
igen ez így igaz,csak óvatosan,ez helyes...de amúgy miért hiszel annak a csajnak,aki úgymond a "vetélytársad" hiszen őt kikosarazta a pali...lehet csak így akar bosszút állni,h most elbizonytalanít téged. bízz inkább a saját megérzéseidben!
2012. jan. 20. 11:47
mert még ha nme is sejt semmit,az azért csak le esett neki,h van köztetek valami
2012. jan. 20. 11:48
19/23 A kérdező kommentje:
Nem, biztos, hogy nem sejti.
Nem mindig akkor dolgozik, amikor mi. És a többiek sem látnak mást, csak annyit, hogy beszélgetünk. Mindig odajön hozzám, ha teheti.
Egy közösségi oldalon, üzenetben vallotta be, hogy bizony ő kedvel engem és megimserne. Szeretne sokkal többet beszélgetni velem, mert neki jól estek a beszélgetéseink.
Majd válaszoltam, ismét írt. Majd újra. Egyre bátrabban. Most jutottunk el addig, hogy fussunk össze "véletlen". :)
De még nem mondta , ezt hogyan képzelte el.
figyelj próba szerencse...örülj neki,és menj el..a szemében úgyis látni fogod,h szeret e téged, és ha szerencséd van,még meg is csókol...ne zárkózz el , én férfi vagyok,és tapasztalatból tudom,h ha egy lányt egy fiú elhív valahová, az fix,h nem közömbös neki. ne szalaszd el a lehetőséget, mert ha most elzárkózol,könnyen lehet,h észre sem veszed,és egy másik lány lecsapja a kezedről...ha már úgyis ilyen nagy kereslet van erre a pasira:D
2012. jan. 20. 12:08
Kapcsolódó kérdések: