Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meddig varjak erre a fiura?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig varjak erre a fiura? Mi ertelme lenne hitegetnie? Mire var?

Figyelt kérdés

Beszelunk majdnem 2 homapja,neha elrontom mert hisztizek mert azt erzem nem akar velem beszelni, olyankor nem beszelunk par napig, de valahogy mindig ujra szoba keveredunk. Nagyon tetszik, a mosolya mindene, mindig o van a fejemben. Mondta hogy majd talalkozunk de sose kerdezi meg mondja ,hogy na talalkozzunk.

Rossz elethelyzetben vagyok es tudom hogy ennek a fiunak a szerelme es kozelsege miatt ki tudnam magam szedni ebbol de meddig varjak? Amikor nem beszelunk, haldoklom mert elveszlik a remenyem..Nem hiszem hogy hiteget, semmi ertelme nem lenne es ugy erzem nagyon oszinte, ha nem akarna talalkozni es beszelni megmondana. Azt mondja nem ismerkedik mas lannyal. Mire var akkor?

Mikor szoba hoztam egyszer, kicsit ideges lett es elmondta hogy kiszamithatatlan a viselkedesem ezert nem hiv még talalkozni mert nem akarja hogy hulyenek nezzem. Vajon tenyleg ez az oka es ha normalis lennek hivna?

29 eves.

2022. jún. 20. 22:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
95%

Istenem, már most beled traktalja hogy nem vagy normális, pedig meg nem is vagytok kapcsolatban. Ez egy bántalmazó, jobb lesz, ha hagyod. Ha két hónapja dumaltok és azalatt egyszer nem hívott találkozni vagy nem találkoztatok, akkor hiteget, nem vagy fontos neki és nem is akar találkozni.

Sajnalom, ez az igazság.

A keggusztustalanabb, higy valószínűleg tudja, milyen élethelyzetben vagy és ennek ellenére így bánik veled. Te tényleg egy ilyen emberre vágysz???

23N

2022. jún. 21. 07:04
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Mi az hogy nem vagy kiszámítható? Milyen betegséged van?

11-eske! Te vagy itt a leggusztustalanabb hozzászóló!

2022. jún. 21. 13:01
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Miért is?

Egyértelmű, hogy a srác hitegeti, ráadásul már lelkileg cseszteti is szegény kérdezőt.

2022. jún. 21. 13:13
 14/15 A kérdező kommentje:

Beszelgettunk rola tud nehany dolgot az elethelyzetemrol de nem olyan durvan meseltem el neki, mint amilyen valojaban.

Amugy nem bantalmazo ,teljesen igaza van hogy kiszamithatatlan vagyok viszont az igaz hogy belem beszelte hogy valami baj van velem.

2022. jún. 21. 14:09
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván amikor az ember rossz élethelyzetben van, akkor érzelmileg lehet labilis. Én az édesapám halála után voltam így, ez teljesen normális, üzenem a sok lepontozonak.

Pont amiatt bántalmazó, hogy elhiteti veled, hogy te vagy a rossz és ezért nincs találkozó.

Én nem hírnek két hónapot valaki nélkül, aki fontos nekem vagy legalábbis szeretném megismerni.

Ezzel csaj az idodet rabolja.

2022. jún. 21. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!