Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csak hitegetni tudnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak hitegetni tudnak a nők?

Figyelt kérdés

Szimpatikusak vagyunk egymásnak, látszik rajta is, nem érzem kamunak, majd egy kis ideig nem tudunk találkozni (interneten tartjuk a kapcsolatot), tervezzük a találkozót, erre a találkozó napján benyögi, előtte fél órával, hogy mégsem jön, bocs. És ezt több nő is eljátszotta velem az elmúlt hónapokban.

Tényleg ennyire képesek összesen? Nem lehet őszintének lenni, hogy nem kellek? Minek a hitegetés?

És nem, nem halt meg senkijük, nem kaptak stroke-ot, elolvasták az aznapi üzengetéseim, aktívak voltak órákig a kommunikációs csatornán.

2016. aug. 27. 21:24
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
És utána természetesen leépítik a kapcsolatot, majd végleg eltűnnek.
2016. aug. 27. 21:25
 2/14 anonim ***** válasza:
41%
a nők ilyenek ezt meg kell szoknod! vagy kinyalod a seggüket és keseregsz mert le se sz...nak vagy lesz.....d őket úgy ahogy vannak és sorakoznak az ágyadban :)
2016. aug. 27. 21:27
 3/14 anonim ***** válasza:
Ezt én sem értem, én is jártam már így, egy nappal előtte bekamuzta hogy sokat kell tanulna, majd aztán 2 napra rá vissza se írt....
2016. aug. 27. 21:30
 4/14 anonim ***** válasza:
Ezt én is felteszem kérdésnek miért.. Mi jutatta nőket erre, hogy teljesen kiirtsa belőlük a vágyakozást.. De tényleg, én is ezt tapasztalom sorra, adott egy helyzet ami egyértelmü, de a nő nem akarja, lerázza, mintha nemakarna semmit, pedig másik részéről meg igen is akar meg hisztizik. de közbe ha van helyzet, megy a lerázás. Ebből is van olyan.. benne van, belementek, majd mikor már eltelt egy idő, jól elhitette veled a dolgokat, akkor bedobja hogy ja őő nem is igazán érez/akar semmit, és ne beszéljetek. Sok esetben tapasztaltam, hogy Nőkön múlik egy kapcsolat kialakulása. De lelehet pontozni, ez akkor is igy van
2016. aug. 27. 21:31
 5/14 A kérdező kommentje:
A legszebb az egészben, hogy ezt értelmes, felnőttesen gondolkodó(nak hitt) nők játsszák el. Akit ribizlinek hittem és elkönyveltem életem legszarabb élményének, ő bezzeg legalább őszinte tudott lenni, még ha köcsög is volt.
2016. aug. 27. 21:33
 6/14 anonim ***** válasza:
52%

Zsepitosztogat*

Mintha ti nem ugyanezt tennétek másokkal.

2016. aug. 27. 21:41
 7/14 A kérdező kommentje:
#6, bocs már, de nem veszem magamra.
2016. aug. 27. 21:45
 8/14 anonim ***** válasza:
51%
Nem lehet, hogy túlságosan beleéled magad és a nő nem tud másképp leépíteni, csakígy? Tudom, nem épp érett felfogásra vall, de sokan vannak akik nem képesek benyögni, hogy "bocsi, kedves vagy, de nem én vagyok akit keresel", és ezt nőként írom. Ilyenkor egyszerűbb gyorsan eltűnni és úgy megsérteni a másikat, hogy az tuti ne keressen többé... Egyszerűen gyávaság, felelőtlenség és gyerekesség. De szerintem az ilyenért ne keseregj.
2016. aug. 27. 21:48
 9/14 anonim ***** válasza:
32%

Megmondjam miért?

Mert jut a másik kilenc újjára még jelentkező, nem csak veled ismerkedik. Nőkre naponta írnak rá férfiak tudnak válogatni.

2016. aug. 27. 21:51
 10/14 anonim ***** válasza:
37%

Jajj, mindig csak mi nők...

Persze! Zsinórban a flúgosokat fogom ki. És mégsem írom ki, hogy van-e még értelmes férfi, mert tuti hogy van, csak én akadtam most bele ilyen férfiakba, ennyi!

Annyira könnyű mindig a másik nemet okolni valami miatt. (csak már bazi unalmas)

2016. aug. 27. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!