Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig varjak erre a fiura? Mi ertelme lenne hitegetnie? Mire var?
Beszelunk majdnem 2 homapja,neha elrontom mert hisztizek mert azt erzem nem akar velem beszelni, olyankor nem beszelunk par napig, de valahogy mindig ujra szoba keveredunk. Nagyon tetszik, a mosolya mindene, mindig o van a fejemben. Mondta hogy majd talalkozunk de sose kerdezi meg mondja ,hogy na talalkozzunk.
Rossz elethelyzetben vagyok es tudom hogy ennek a fiunak a szerelme es kozelsege miatt ki tudnam magam szedni ebbol de meddig varjak? Amikor nem beszelunk, haldoklom mert elveszlik a remenyem..Nem hiszem hogy hiteget, semmi ertelme nem lenne es ugy erzem nagyon oszinte, ha nem akarna talalkozni es beszelni megmondana. Azt mondja nem ismerkedik mas lannyal. Mire var akkor?
Mikor szoba hoztam egyszer, kicsit ideges lett es elmondta hogy kiszamithatatlan a viselkedesem ezert nem hiv még talalkozni mert nem akarja hogy hulyenek nezzem. Vajon tenyleg ez az oka es ha normalis lennek hivna?
29 eves.
Elfelejtettem oda irni hogy valoban kiszamithatatlanul viselkedem vele, egyszer ilyen vagyok egyszer olyan.
Van egy betegsegen, de nem tud errol es nem is tudhat.
2-es válaszolónak teljesen igaza van. Nálam is pár pasi bejátotta ezt és én hülye magamba kerestem a hibát, de közben velük vannak komoly gondok.
Ha nem szeretnél sokáig gyötrődni, akkor elengeded. Tudom nehéz, én is nagyon ragaszkodó tudok lenni de van olyan amikor nincs más választásunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!