Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szabadulo szobaba menni elso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szabadulo szobaba menni elso randin? :D

Figyelt kérdés

Szerintem jo

Szerintetek?

2022. jún. 20. 01:30
1 2
 11/17 harebell ***** válasza:
77%
Én sose szerettem, ha az első randi valami hosszabb program, főleg ha olyan jellegű, ahol kevésbé tudunk egymásra figyelni, beszélgetni. Későbbi randikra amúgy nagyon jó ötletnek tartom, de elsőre nem. Viszont ez ne legyen mérvadó, ha mindkettőtöknek jó így (meglepetés szerintem ne legyen, beszéld meg vele előre), akkor hajrá :)
2022. jún. 20. 08:49
 12/17 anonim ***** válasza:
12%

Szerintem poén. Oldja a feszültséget. Utána laza ebéd, vagy vacsi, dumcsi, séta. Nekem tetszene.

F

2022. jún. 20. 08:51
 13/17 anonim ***** válasza:
63%
Nekem is tetszene, szerintem is tök jó, hogy nem csak egy snassz kávézás, hanem valami konkrét program. Egy átlagos szabadulószoba amúgy sem tart tovább 1 óránál, annyit meg kibír az ember egy unalmas alakkal is. Utána ha szimpik vagytok egymásnak, lehet menni tovább akármit csinálni, ha meg nem, akkor van egy fix végpont, amire mondhatod, hogy akkor ez ennyi volt, szia.
2022. jún. 20. 09:01
 14/17 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem is nem első randis program. Harmadikra vagy később jó, de nem az első 2-re. Szerintem az első 2 az kvázi vízválasztó és ott az alap köröket már lefutottáttok.

Első randin, 2.-on beszélgetni és egymást megismerni kéne. Szabadulószoba jó program, de oda már kell egy minimális ismeretség.

2022. jún. 20. 09:04
 15/17 anonim ***** válasza:
83%
Mivel enyhe klausztrofobiám van biztos nem dijaznám,(első randiként egy idegennel, biztos semmi esetre sem). Szóval megbeszélés nélkül biztos nem jó ötlet.
2022. jún. 20. 09:11
 16/17 anonim ***** válasza:
88%
Maga a randi egy szabaduló szoba.
2022. jún. 20. 09:41
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tök jó randiötlet, de nem elsőn. Elsőn a másik alapvető megismerése a cél, legalább nekem, nem az, hogy mennyire tudunk együtt dolgozni meg milyen gyorsan megyünk a másik agyára... inkább beszéljünk hobbikról, érdeklődési körről, alapvető értékrendről.
2022. jún. 20. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!