Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szabadulo szobaba menni elso randin? :D
Figyelt kérdés
Szerintem jo
Szerintetek?
2022. jún. 20. 01:30
1/17 A kérdező kommentje:
22l
28f
2022. jún. 20. 01:30
3/17 A kérdező kommentje:
Mert?
2022. jún. 20. 01:40
4/17 anonim válasza:
Mit tudsz erről a lányról? Érdekli őt az ilyesmi egyáltalán?
5/17 A kérdező kommentje:
En vagyok a lany :D
2022. jún. 20. 01:51
6/17 anonim válasza:
És a randipartneredet érdekli az ilyesmi?
7/17 anonim válasza:
Első randin egyszerűen beszélgetni kéne.
Mit kell ezt annyira túlkomplikálni?????
Nem mozi kell, nem szabadulószoba kell, nem ejtőernyős ugrás kell, hanem csak séta, üldögélés egy parkban, beülni egy étterembe egy üdítőre - és közben egymással beszélgetni.
8/17 anonim válasza:
Szerintem meg tök jó, ha egy hosszabb randiról van szó (nekem egy randi minimum fél nap), együtt kell dolgoznotok, beszélgettek közben, nem véletlenül csapatépítő játék. De előtte azért üljetek le beszélgetni, megvan-e a szimpátia, mert ha nem, akkor elèg gáz lesz összezárva lenni egy vadidegen, unalmas, esetleg idegesítő fazonnal.
10/17 anonim válasza:
Elsőn nem jó, harmadikon jó.
Az első ismerkedés, közös pontok keresése stb. Szóval beszélgetés. A szabadulószoba nem alkalmas erre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!