Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy szabaduljak meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szabaduljak meg egy olyan lánytól, aki csak ki akart használni, ezért megharagudtam rá, de a haragom is kötôdés hozzá?

Figyelt kérdés
Már hiába nem akarok vele járni mert rájöttem hogy ki akart használni, és ezért már dühös vagyok rá, de úgy érzem hogy azért vagyok dühös mert még érdekel. Hogyan szabaduljak meg tôle?

2018. jan. 21. 16:49
 1/5 anonim ***** válasza:
59%
Mi a kérdés? Koptasd le, könyörgöm, nem olyan bonyolult az, mit kell ezen elemezgetni?
2018. jan. 21. 17:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Már mondtam neki nagyon sokszor hogy nem akarom ôt, de ô akkor se hagy békén. És valamiért látni akarom hogy végre leszállt rólam, de még mindig velem van elfoglalva. Mit tudok vele csinálni?
2018. jan. 21. 17:07
 3/5 anonim ***** válasza:
46%
Szopasd meg még párszor, aztán lapát!
2018. jan. 21. 17:27
 4/5 anonim ***** válasza:
54%
#2 Van erre egy szó, úgy mondják zaklatás;)
2018. jan. 21. 17:28
 5/5 anonim ***** válasza:

SZAKÍTÁS TOPIC

Ha már meg akarok szabadulni egy lánytól, de a dühöm iránta is kötôdés, akkor hogy álljak hozzá hogy elfelejtsem ôt?

EGY KÉRDÉST, CSAK EGY KATEGÓRIÁBA TEGYÉL FEL, PLÁNE EGY NAPON BELÜL.

2018. jan. 21. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!