Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan szabaduljak meg tőle a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szabaduljak meg tőle a szívemmel?

Figyelt kérdés
Van egy férfi az életembe,15 évvel fiatalabb tőlem,nincs gyereke,nem volt még nős/ 30 éves/ szerelem volt első látásra..DE aztán jöttek a gondok.Sajnos nem vagyunk egy szinten-így csúnyán írva,és agyilag tudom csak felfogni,nem tudok kiszeretni belőle,pedig már megcsalt,hazudozik,iszik,hülyeségeket csinál...mégis..Ha leírom ezeket és elmondom magamnak,tudom,hogy nem jó az út,de a szívem ott maradt nála.Nem tudunk együtt se élni mert kiborulok tőle,és külön se. Féltékenyek vagyunk,ő sem és én sem tudunk elválni.Én elvált nő vagyok,egyedül élek,anyagi gondom nincs.Neki semmije nincs,jelenleg nem lakunk együtt.Munkásszállókon lakik évek óta,hol itt,hol ott.Mondjatok írjatok helyrebillentő mondatokat.
2017. dec. 11. 23:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Írd le egy papírra, amiket nem szeretsz benne, és elmélkedj rajta, milyen élményeket hozott neked, amikor ilyen tulajdonságok felett szemet húnytál.
2017. dec. 11. 23:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem az is elég volt hogy kiszeressek az exemből mikor letojta a fejemet meg hazudozott meg megcsalt.Nekem az idegeim mentek rà szerencsére még időben léptem egyidő utàn már nem azt néztem hogy mennyire szeretem vagy hogy ő érez még e valamit hanem magamat ne menjen rá az életem .Ne pazaroljak éveket egy olyan szem3lyre aki nem tud vàltozni.
2017. dec. 12. 03:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Elvileg felnőtt ember vagy, úgyhogy ne viselkedj úgy, mint egy tinilány valami silány romantikus sorozatban.

>a szívem ott maradt nála

Jajj, hagyjuk már ezt a szánalmas közhelyet. Nem kell kiszeretned belőle, az majd jön magától idővel. Csak az eszednek megfelelően kéne tenned, még ha nem is könnyű. Ez a "szívem" duma csak ürügy a lustaságra és felelőtlenségre. Ha sz­ar a kapcsolatod és lehetőséged is lenne változtatni, akkor változtass.

2017. dec. 12. 08:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsó válaszolóval, a szerelem egy nagyon gyenge kifogás, csak a szánalmas, gyenge, önkontollra képtelen primitív ösztönlények bújnak emögé. Ilyenkor van ugyanis az, hogy az eszednek felül kell írnia legalább a tetteid, az érzéseket meg tedd szépen félre, majd idővel elmúlnak.
2017. dec. 12. 11:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek,jók,kezdek helyreállni.
2017. dec. 13. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!