Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szabadulni lehet gyerekkori beteljesületlen vonzalmaktól?
Nos, az volna a problémám, hogy erős vonzódást, szerelmet érzek a kitalált Lestat karaktere iránt az Anne Rice-féle vámpírtörténetekből. Még kiskoromban láttam a filmet, az Interjú a vámpírralt és nagy hatással volt rám. Próbálok tőle szabadulni, de nehéz! Igaz az, hogy ami kiskorban alakul ki, az egész életben elkísér?
Most hanyagoljátok a "Menj el pszichológushoz!" vagy a "Te nem vagy normális!" és hasonlókat! Egyszerűen csak kíváncsi vagyok, hogy került-e valaki hasonló helyzetbe.
Szerintem inkább a színészhez vonzódsz.
Ha Lestat-ot más játszotta volna el, akkor is vonzódnál a karakterhez?
Hű, ez nekem elvont kérdés. Olyanról már hallottam, hogy valakinek nagyon bejött valaki az általánosban, vagy gimiben, majd 30 év után felkeresi, mert még mindig áll rá a zászló, majd a nagy kamaty, vagy pár hónap intenzív párkapcsolatozás után le is ül a dolog.
Valóban az a kérdés, hogy mi van a karakterben, ami neked tetszik. Mert ha tudod mi tetszik, akkor azt keresed a férfiban is. Alapvetően ez még nem baj, csak azt kell tudatosítani, hogy nem Lestat fog személyesen eljönni hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!