Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért álmodok az exemről 3 év szakítás után is?

#1: De remélhetőleg nincs azóta új párod, mert az akkor úgy elég gáz...
Én egyébként még több év elteltével is álmodok arról akit valaha szerettem. Lehet hogy ez addig így lesz amíg élek? :)
Nekem nem negatív töltetűek ezek az álmok, hanem inkább olyan, hogy mindig eltűnik az illető és én nem érem el. Biztos azért mert ő hagyott el engem. Tehát számomra ő elérhetetlen maradt.
Nálad nem az volt a szakítás oka amit mindig megálmodsz? Hogy az a bizonyos dolog ami igazából is megtörtént, az ismétlődik álmodban is?
2: igen, ő szakított velem, de ez bonyolultabb volt. Akit egyszer igazán szerettünk, azt talán nem fogjuk elfelejteni soha.
Amúgy nincs párom.

Nekem is van ilyen, igaz, mi két éve mentunk szét, szinten ő szakított, nagyon váratlanul.
Különösen azért viselt meg, mert rá két hétre apum elhunyt, így teljesen egyedül maradtam.
Nekem is sokszor eszembe jut az az exem, mert ez a trauma kötődik hozza.

Nyugi...
Én 7 és fél év után is álmodok néha az exemmel.
Ilyenkor a napom kuka....

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!