Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy hódítsam meg? Részletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hódítsam meg? Részletek lenn.

Figyelt kérdés

Egyedülálló anyuka vagyok. Megismertem egy férfit, aki egyedülálló apuka, de nem független. Nagyon bonyolult a viszonya egy nővel, aki a felesége. Nem váltak el, de nincsenek is együtt. Külön laknak, úgy viselkednek egymással, mintha elváltak volna, pedig papíron házasok. (Ennek vajon mi az oka?)

De ez a férfi, ez olyan szinten elcsavarta a fejem... Magas, nagyon jóképű, harmincas pasi, középosztálybeli. Régebben Németországban élt 15 évig. Anyanyelvi szinten van angolból, németből. Ért a pénzügyekhez, és baromi jó zenei hallása van, tud gitározni, és énekelni is egy kicsit. Otthonról dolgozik, sokat van a gyerekével, ami meg is látszik, mert nagyon jóravaló fia van. Korahoz képest nagyon érett gyerek.

Ez a férfi segítőkész, és pozitív gondolkodású. Látom, hogy sok nőnek tetszik, de ő mintha észre se venné. Nem egy nőzős típus, szerintem a nagy szerelmet keresi, ugyanis romantikus típus.

Beleszerettem, ugyanis sokat szoktunk beszélgetni. Ennek oka, hogy nekem lányom van, és a gyerekeink most "járnak". Persze nagyon kicsik még, csak afféle kisgyerek-szerelem.

Hogy tudnám meghódítani? Vagy így, hogy papíron házas, mennyire lenne alapja próbálkoznom?

Mindig a legjobb formámban találkozok vele, próbálok finoman célozni, de nem mutat arra jelet, hogy többet akarna. Pedig nem egy bátortalan típus. Annak idején, mikor megismerte a feleségét, meg előtte mikor ismerkedett, mindig odament a nőkhöz, akik tetszettek neki. Szóval ha akarna tőlem valamit, nem szorulna biztatásra.

De nem létezik, hogy ne lehessen meghódítani!

2022. jún. 17. 11:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vált el, akkor nem egyedülálló.
2022. jún. 17. 11:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha majd érted elválik, akkor lehet rá alapozni. Addig csak egy ábránd - ez az én véleményem.
2022. jún. 17. 11:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Biztos a CSOK miatt nem válnak el...
2022. jún. 17. 11:19
 4/6 anonim ***** válasza:
49%

Belinkelek egy tanulságosat

A lényeg benne tudd hogy a másiknak mi kell mi az ami benned vonzza. Amit kerdezni felesleges mert megfogalmazni sem tudják.

Maradj nő ne nyomulj ne fojtogasd ne ijeszd el kaoaszkodással, maradj egyéniség, legyen tartásod de legy nyitott. Jutalomként nyujts dolgokat csak kulonben nem fogja érteni miert kap meg ha semmit nem tesz erted.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..

2022. jún. 17. 11:26
 5/6 anonim ***** válasza:
49%
*kapaszkodással
2022. jún. 17. 11:27
 6/6 anonim ***** válasza:

" próbálok finoman célozni, de nem mutat arra jelet, hogy többet akarna. Pedig nem egy bátortalan típus. ""

Ne járasd le magad, ha akar valamit közeledik....

2022. jún. 17. 22:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!