Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes férfi félre tud lépni?
Nem tudom ezzel mit szeretnél sugallni. Nyilván sokaknak van szeretője, és? Mi ebből a tanulság?
#21 Van aki a másikhoz kötődik érzelmileg , mègis fèlremegy.
Ennyit kb.
Vagy nem kötődik, vagy nyílt kapcsolatnak hívják, nincs ezzel gond.
Ha szerelmes, akkor nem lép félre. Ha nem a duma megy, ha nem az ösztönei hajtják és van benne gerinc. A jellem, ahogy írták.
Sokan megragadnak az ösztönöknél, ezért van annyi megcsalás, ezer szerető, síró nők. Szoknyavadászoktól, hűtlen szeretőktől túl sok jót ne várj.
Nem mondtam h fuvel faval. Azt mondtam, hogy elethosszig tarto kizarolagos huseget a normalisan mukodo ferfiaktol butasag elvarni.
Ez lehet csak 1-2 megcsalast jelent 50 ev alatt, de ha kinalkozik neki az alkalom egy nyomulos no szemelyeben, struccpolitika azt hinni hogy visszautasitja mert felesege van, es o olyan korrekt es huseges, hogy mindjart szobrot is emelunk neki 😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!