Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kapcsolatmélyítő dolgokat csináltok a párotokkal?
Ezek nem kapcsolatmélyíto dolgok.
A kapcsolatmélyítő dolgok pl az összetartás, egymás felvállalása, 3.betolakodó kiközösítése, titkaitok vannak amiket nem adtok ki senkinek, egymásra építetek, egy köteléket alakítotok ki egymás közt stb
Nem ilyenre gondolok. Közös tevékenységekre jelenleg.
Amúgy is, a kérdezz felelek lehet abból a szempontból is kapcsolatmélyítő, ha olyan a kérdés.
Miért kell kioktatni? Simán közös tevékenységekhez ötleteket szeretnék kérni. De inkább olyanokat, amik a kapcsolatra mélyítő hatással vannak.
Például egy kooperatív játék vagy ilyesmi.
A szabadulószoba szerintem is jó ötlet.
Én személy szerint az ilyen kérdezz-feleleket csak módjával szeretem. Van, hogy jólesik, de fáradtabb pillanatomban nem vágyom ilyesmire, inkább kötetlen beszélgetésre.
Nekem is változó. Leírom, mi hogy csináljuk a kérdezz feleleket, hátha megtetszik a szabály.
Múltkor kerestem neten ilyen párterápiás kérdéseket, és írtam sok szexuális állítást is. Pl "csókold meg a nyakam"
Kivágtam a kérdéseket és az állításokat, és felváltva húztunk belőlük. Szerintem izgi volt nem tudni, hogy épp felelni kell valamire vagy csinálni valamit :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!