Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy idősebb nőbe?
Osszejottem egy idősebb nővel (ő 39 lesz, en 28).
Régóta ismerjuk egymást, elotte is barátok voltunk, de ez átalakult.
Tenyleg hatalmas az osszhang, nagyon szeretjuk egymást, nagyon boldogok vagyunk, minden műkodik.
Stabil anyagi hatterrel rendelkezunk mindketten (tehat nem a penzrol szol).
Egy valami bizonytalanit el. Az a gyerek kérdés. Nem mondta hogy nem szeretne, hanem hogy legyunk egyelore boldogok egyutt és meglátjuk mit hoz a jovo, de valoszinu hogy akarna nekem (nincs családja). En nagyon félek a korátol ilyen szempontbol, mert mi van ha mar késő.
Egyebkent hihetetlen gyonyoru, mindig figyel az étkezésre, edz, igazi tűzgolyó. Simán letagadhatna 7-8 evet.
Szerintetek én parázom túl?
20: Úgy mondod, mintha rád akarná kényszeríteni valaki azt az életmódot, amit TE nem akarsz. Pedig az Ő életéről van szó, hol érint ez téged?
Azt se tudod, kiről van szó, talán a bolygó túlfelén él, mért kellene a beleegyezésed?
A nő közel 40 éves, nagyon csinos, tehát feltételezem, hogy hosszabb-rövidebb ideig volt már sok férfi az életében. Hogy-hogy eddig nem szült? Talán elvetette őket és netán emiatt már nem is lehet neki, de ezt nem meri bevallani?
Aztán évek múlva kiderülhet, hogy nem szülhet, holott Te akarod (akarod?) a gyereket... Vizsgáltassa ki magát ilyen szempontból.
"En nagyon félek a korátol ilyen szempontbol, mert mi van ha mar késő."
Ez sztereotípia.
Egy 25 éves lány is lehet meddő, és te is lehetsz meddő.
És van korai menopauza is, 36 évesen például. Más meg 60 évesen is menstruál.
Erre nincs semmilyen garanciád, ahogy másra sincsen az életben.
Csináltál már fertilitási tesztet? Mi van, ha terméketlen vagy?
Akkor fölösleges azon agyalni, a párod termékeny-e.
Szerintem túlparázod. Manapság már 20 év korkülönbséggel a nő javára is házasodnak. Nem a középkorban élünk.
Ha csak ez akadályoz, akkor tedd félre és kezdj el boldognak lenni.
10-es biztos nem olvastál még 40 fölötti híres nőkről akik 40 fölött szültek. Egyik legidősebb magyar színésznő 53 évesen szülte a gyerekét.
Ha emiatt aggódik a kérdező, akkor ezt beszélje meg a párjával, hogy fél attól, hogy kifut az időből. De ha a párja nem aggódik ezen, akkor neki se kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!