Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem egy idősebb nőbe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy idősebb nőbe?

Figyelt kérdés

Osszejottem egy idősebb nővel (ő 39 lesz, en 28).

Régóta ismerjuk egymást, elotte is barátok voltunk, de ez átalakult.

Tenyleg hatalmas az osszhang, nagyon szeretjuk egymást, nagyon boldogok vagyunk, minden műkodik.

Stabil anyagi hatterrel rendelkezunk mindketten (tehat nem a penzrol szol).

Egy valami bizonytalanit el. Az a gyerek kérdés. Nem mondta hogy nem szeretne, hanem hogy legyunk egyelore boldogok egyutt és meglátjuk mit hoz a jovo, de valoszinu hogy akarna nekem (nincs családja). En nagyon félek a korátol ilyen szempontbol, mert mi van ha mar késő.

Egyebkent hihetetlen gyonyoru, mindig figyel az étkezésre, edz, igazi tűzgolyó. Simán letagadhatna 7-8 evet.

Szerintetek én parázom túl?

2022. jún. 8. 10:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
31%
Csak azert tud ilyen szep lenni ennyi idosen mert nincs gyereke. Sokat aludhat,marpedig az ejszakazas oregit. Az enyemek 10 evesek de meg mindig kisergetni kell oket este wcre, mar nem is alszok rendesen miota megszulettek,mert tonkrement az alvokam. A szules teljesen tonkreteszi a testet. Meg akkor is ha van penz plasztikara. Olyan hormonok keletkeznek amitol "asszonyosodik" a test. Reped a has, mindig visszamarad kotenyhas. Nem sorolom, ket gyerekem van de 15 evvel oregebbnek nezek ki. A bor mar nem regeneralodik ugy, 5szor annyi kencefice ido es 100szor annyi penz, sok kezeles kell hogy vk szep maradjon. 46-55 kozott menopauza, amikor a no egy ev alatt oregedik 10 évet. Te meg erre nem vagy felkeszulve, annyit hangsulyoztad a kulsejet meg h nem latszik a kora, hogy tisztan latszik mennyire parazol attol h rancos lesz, megcsunyul. Na ez minden csak nem szerelem. Ha akar gyereket, akkor jol jossz neki, meg akkor is ha 40 evesen dobod majd egy 30asert. Biztos h elfogtok balni.
2022. jún. 8. 11:22
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Tehát nem is tudod, hogy akarna-e gyereket, vagy csak nem meri, akarja megmondani, hogy nem.

De ha akarna is. Félő, hogy a kora miatt túl gyorsan ráhajtotok a gyerekprojektre, mikor még ki sem forrott rendesen a kapcsolat.

2022. jún. 8. 11:33
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem egy 40 körüli nő hova akar már szülni? Amelyik nő igazán szeretne gyereket, 30 körül megszüli.
2022. jún. 8. 12:25
 14/24 A kérdező kommentje:
Mert nem volt olyan párkapcsolata, ahol igazán úgy érezte, vagy ahol szeretett volna az a másik fél miatt máshogy alakult.
2022. jún. 8. 12:34
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
13: Szerintem egy beteljesedett szerelmi kapcsolatban születik meg a gyerekvágy, addig nem vágyik az ember gyerekre, és neki ez a kapcsolat most jött létre.
2022. jún. 8. 13:51
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Egy 40-éves nő, még fogamzásra képes. Sok éve ismeritek egymást. Összhangban vagytok sok téren, tehát aligha van nem pardonálható véleménykülönbség köztetek.

Érthető, hogy gyerek után vágyik. Úgy vélem, hogy veled együtt szeretne élni. A többi rajtad múlik.

Ffi.

2022. jún. 8. 17:25
 17/24 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben vagyok. "Régóta ismerjük egymást." Nos, akkor nem kellett volna ennyit tökölnöd és már lenne gyereketek. Meg kell beszélnetek, ha ő tényleg akar gyereket, akkor már nincs idő többéves járogatásra, azt már eljátszottátok. Ez van. Vagy engedjétek el egymást, vagy gyorsítsátok fel a folyamatot. Lehet, hogy nem jön be a kapcsolat? Igen, lehet. Melyik fájna jobban? Ha utána egyedül nevelné a gyereket(persze apaként továbbra is jelen lennél), vagy soha nem lenne gyereke. A kérdés főleg neki szól.
2022. jún. 8. 22:52
 18/24 anonim ***** válasza:
30%

Ebbe a világba gyereket?

Gazdasági recesszió,háború,szárazság csak egy pár olyan kérdés ami a következő 50évben elviheti az emberiséget.

Inkább legyetek boldogok,ha már késő akkor mindog lehet örökbefogadni egy olyan gyereket aki kevésbé szerencsés..

2022. jún. 14. 12:01
 19/24 anonim ***** válasza:
#18 Igazad van, szerintem most rögtön legyünk mindannyian öngyilkosak...
2022. jún. 14. 13:10
 20/24 anonim ***** válasza:
0%

Figyelj kérdező, ez a nő korrekten áll hozzá. Nem akarja erőltetni a gyerek témát úgy, hogy még alig ismeritek egymást. Most hagy időt nektek egymást kiismerni, a jövőt átgondolni. Élvezd ami most van. Csak túl sokáig ne húzd, 1-2 éven belül döntened kell erről, mert ténylegesen kifut az időből."

Te miről beszélsz?? Ilyen fiatal férfiú majd majdnem egy 40 éves nőnek szüljön ? Hát már nagyon ki ment a korból és már unokáknak kéne lennie lassan nem 40 évesen anyukának.. vénöregasszony legyen amikor a gyerek még csak kamaszodik..

2022. júl. 19. 00:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!