Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem egy idősebb nőbe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy idősebb nőbe?

Figyelt kérdés

Osszejottem egy idősebb nővel (ő 39 lesz, en 28).

Régóta ismerjuk egymást, elotte is barátok voltunk, de ez átalakult.

Tenyleg hatalmas az osszhang, nagyon szeretjuk egymást, nagyon boldogok vagyunk, minden műkodik.

Stabil anyagi hatterrel rendelkezunk mindketten (tehat nem a penzrol szol).

Egy valami bizonytalanit el. Az a gyerek kérdés. Nem mondta hogy nem szeretne, hanem hogy legyunk egyelore boldogok egyutt és meglátjuk mit hoz a jovo, de valoszinu hogy akarna nekem (nincs családja). En nagyon félek a korátol ilyen szempontbol, mert mi van ha mar késő.

Egyebkent hihetetlen gyonyoru, mindig figyel az étkezésre, edz, igazi tűzgolyó. Simán letagadhatna 7-8 evet.

Szerintetek én parázom túl?

2022. jún. 8. 10:51
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
60%
Barátom! Ne mondd már hogy idősebb egy 39 éves nőre. Ebben a korban kezdenek kívánatosnak lenni úgy isten igazából.
2022. jún. 8. 10:53
 2/24 anonim ***** válasza:
15%
1# ízlések és pofonok
2022. jún. 8. 10:54
 3/24 anonim ***** válasza:
96%
#1 gondolom úgy értette, hogy NÁLA idősebb. Mivel ugye megszoktuk, hogy többnyire a pasi szokott az idősebb lenni
2022. jún. 8. 10:55
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

#1: ja, főleg, ha te meg 50 vagy... 30 éves srácról beszélünk, simán összejöhetne akár 20 éves nővel is, szóval ne ferdítsünk. Szerelmes, szépnek látja őt most, ez a lényeg.

Figyelj kérdező, ez a nő korrekten áll hozzá. Nem akarja erőltetni a gyerek témát úgy, hogy még alig ismeritek egymást. Most hagy időt nektek egymást kiismerni, a jövőt átgondolni. Élvezd ami most van. Csak túl sokáig ne húzd, 1-2 éven belül döntened kell erről, mert ténylegesen kifut az időből.

2022. jún. 8. 10:57
 5/24 A kérdező kommentje:

Nagyon szep, kora nem látszik es igazábol csak a csaladalapitas miatt emeltem ki.

Regota ismerjuk egymást, tenyleg nagyon korrekt, de engem zavar az hogyha nem jonne ossze a dolog akkor ennyi volt ebben?

2022. jún. 8. 11:01
 6/24 A kérdező kommentje:
Mert ha oda jutnánk akkornazert 42-3 is lehet már.
2022. jún. 8. 11:02
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, ha 1-2 éven belül nem juttok odáig, hogy akkor mit akartok. Akkor nem is kell gondolkozni, mert egyértelmű, hogy semmit.
2022. jún. 8. 11:10
 8/24 anonim ***** válasza:
15%

Ha 39 év alatt egy férfi sem volt jó, hogy anyává tegye, majd most jön el a pillanat?

Igen, az ilyen nők nagyon szeretik magukat, és ha nem is lenne gond a babával, hamar megunná az anyaszerepet.

Sok a korkülönbség is. Az a nő magát, a fiatal kant szereti benned, semmi többet.

2022. jún. 8. 11:16
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
#6: ennyi időd nincs rá. Ezt 1, maximum 2 éven belül el kell dönteni. Ha ő szeretne gyereket, többet nem várhat. Jól látod, hogy máskülönben elveszed, vagy legalábbis nagyban csökkented tőle ezt a gyerekvállalás lehetőségét. Igazából már most is utolsó órában van, valószínűleg csak hormonterápiával, lombik programmal fog teherbe esni.
2022. jún. 8. 11:16
 10/24 Mathus ***** válasza:
37%
#5: az hogy a kora nem "látszik rajta", attól még az első gyerekvállalás szempontjából nem ideális kor a 40+. Sem mentálisan, sem fizikailag. Vannak olyan paraméterek, ahol fiatalabb lehet, mint a biológiai kora, de a petesejteken (és a kromoszómákon) nem fiatalít az edzés.
2022. jún. 8. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!