Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 8 év után elmondjam ezt neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

8 év után elmondjam ezt neki?

Figyelt kérdés

Szóval 8 évvel ezelőtt megismertem egy csajt a munkahelyemen. Ritka az ilyen érzés mert megláttam és azt gondoltam-ilyen szép csajt ritkán látni-

Idővel neki is feltünt hogy nem tudom levenni a szemem róla mikor összefutunk.

Aztán elkezdett mosolyogni mikor meglátott, én pedig odamentem hozzá ismerkedni.

Egy darabig tök jól alakult de lekoptatott.

Én viszont addigra már csak rá gondoltam...az összes labilis nőismerősöm szeretőm töröltem senki mást nem akartam csak őt.

Ezért a lekoptatása után én megvártam a munka után...megkukkoltam hogy felül a buszra...majd leszáll a buszról és bemegy egy étterembe kajálni.

A 3. nap újra bement abba az étterembe ahol ott ültem és végülis ő szólított meg engem aki gyanútanul evett...amiből lett egy együtt kajálás...egy üveg bor... utána hazakísértem és végül be is hívott.

Azóta együtt vagyunk és van már egy kislányunk is. Viszont én nem mondtam el neki soha hogy az a találkozás nem véletlen volt hanem követtem kiismertem kimatekoztam és felépítettem az egészet.

Azóta is ugyanúgy imádom és ő is engem.

Elmondjam ezt neki?

Vagy maradjon örökre titok?

2022. jún. 6. 19:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Minek mondanád el? Levadásztad, már a tiéd. Nem értem mit puncizol ezen?
2022. jún. 6. 19:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem maradjon titok.
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen fordított esetben is van amikor a nő csinálja ezt egy férfival.

Jobb ha azt hiszi ez egy véletlen találka volt, nők is ezt gondolnák

4/8 anonim ***** válasza:
100%
Elég ostobaság ezen kattogni ennyi év után is. Csak a szrt kavarnád vele feleslegesen.
2022. jún. 6. 19:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem felesleges, pláne 8 év után
2022. jún. 6. 20:19
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Maradjon titok.
2022. jún. 6. 21:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Maradjon titok!
2022. jún. 7. 06:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Jelentéktelen, ha nem akart volna összejönni veled, nem jön össze, lényegtelen, hogy véletlen találkoztatok, vagy sem. Ha friss kapcsolatban mondtad volna el, lehet megijed, hogy nem vagy normális, de gondolom 8 év alatt már rájött volna, ha így van.
2022. jún. 7. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!