Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi lehet annak az oka, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet annak az oka, hogy mindig csak majdnem kapcsolat lesz?

Figyelt kérdés

Szóval egy párszor egymás után eljátszottam: megtetszik valaki és viszonozza, majd kimondjuk mindketten hogy komolyat szeretnénk és elárulja hogy eltudna képzelni velem egy kapcsolatot, valamilyen oknál fogva valahogy mindig mikor össze jöhetne mondva csinált indokokkal visszautasítanak és ezt nekem csak el kell fogadnom.

Aztán elkezdenek szórakozni se veled, se nélküled dologgal, talonban tartanak, b tervnek tartogatnak majd nagy nehezen elengedjük egymást hosszú idő után.

Idősebb, illetve velem egykorú is eljátszotta ezt velem.

Folyamatosan eljátszák, írásban nagy szavakat használnak, aztán találkozóig valahogy sosem jutunk el, vagy húzzák az időt és hitegetnek vele.

Általában eddig a távolság volt az ok, amiért nem lett több.

Volt aki kint élt külföldön és haza akart költözni, de nem jött haza találkozni miattam, ám később egy másik kora beli nő miatt igen, akit kevesebb ideje ismert.

Másik eset pedig külföldre ment sok időre dolgozni.

A legutóbbi srác közel lakott, szinte bármikor tudtunk volna találkozni, de etetett a szavaival és megköszönte hogy vagyok neki, stb... Dobálózott nagy szavakkal, közben húzta az időt és végül nem is találkoztunk, hagytam miután még csak korrekten el sem mondta hogy ne várjak az aznapi talira.Pedig a srác szeretett volna kapcsolatot.

Nem értem hirtelen mitől változik meg a viselkedésük, miért nem jutunk el a találkozóig és miért kell húzni az időt, aztán tartalékban tartani.

Egyébként próbálkoztam 29-30 éveseknél, illetve korombelieknél is.

20/L

2022. máj. 31. 13:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Külsőd milyen?
2022. máj. 31. 13:40
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha meg se akarnak dugni, akkor lehet valami van a külsőddel!
2022. máj. 31. 13:41
 3/12 anonim ***** válasza:
Háát...sajnos ez mind azt bizonyítja, hogy nem tetszel nekik...és max akkor kellenél ha végképp nem találnak jobbat.
2022. máj. 31. 13:43
 4/12 anonim ***** válasza:
Külső...
2022. máj. 31. 13:46
 5/12 A kérdező kommentje:

Igazából tudomásom szerint az ő szemszögükből nem volt baj a külsőmmel.

Lényegében volt olyan is akit szexuálisan érdekeltem, de én kapcsolatot szerettem volna.

Külsőre pedig teltebb vagyok, illetve rövidebb hajam van.

Sportosan vagy elegánsan öltözködöm.

Lényegében nemrég elkezdtem edzeni is hogy változtassak a külsőmön.

2022. máj. 31. 13:58
 6/12 anonim ***** válasza:
46%

Az étkezésed is tedd rendbe. Az edzés önmagában kevés, ha rossz dolgokat eszel.

Ez az oka: "Külsőre pedig teltebb vagyok, "

2022. máj. 31. 14:08
 7/12 A kérdező kommentje:

Igen, köszönöm a válszt!:)

Abban is változtattam.

Az hogy valaki teltebb nem feltétlen amiatt lehet, hisz sok olyan nő van aki teltebb és van párjuk.

Persze nem mindenki szereti, de láttak már képen, videón azok az emberek akiknek megtetszettem, csak nem értem mi ez a hírtelen váltás.

Legalábbis szerintem akkor eddig se tetszettem volna nekik.

2022. máj. 31. 14:14
 8/12 anonim ***** válasza:
48%

A leírás alapján itt még csak szó sincsen majdnem kapcsolatról, hiszen a találkozóig el sem jutottál egyik pasival se.

Sajnos nagyon sokan képesek azt hazudni, hogy kapcsolatot keresnek, csakhogy a nő bugyijába jussanak. Szóval nem feltétlen gondolom, hogy veled van a baj.

Benne van, hogy tényleg csak szexet akartak és rájöttek, hogy te pl. nem fogsz lefeküdni velük 1-2 találka után. Vagy olyan megnyilvánulásaid vannak üzenetben, ami nekik nem jön be.

2022. máj. 31. 14:24
 9/12 anonim ***** válasza:

1) kellett ido mig rajottek hogy nem csak egy konnyu nocske vagy aki belemegy hogy parszor szexel es tovabball

2) nincs mas no a lathataron es elkezdenek erdeklodni irantad mint tartalek. Aztan rajonnek hogy hosszutavon nem tudnanak hozzad vonzodni es azert szakitjak meg a kapcsolstot (sajnos nokent en csinaltam ilyet ferfiakkal, de nem tudatosan)

3) kozbejott valaki mas aki addig nem, vagy epp akkor fordult komolyra massal

2022. máj. 31. 14:44
 10/12 anonim ***** válasza:
54%

" mondva csinált indokokkal visszautasítanak és ezt nekem csak el kell fogadnom.

Aztán ........ elkezdenek szórakozni se veled, se nélküled dologgal, talonban tartanak"

Miután visszautasítottak, miért mész bele AZTÁN akármibe? A visszautasítás azt jelenti, hogy vége, és nincs AZTÁN.

2022. máj. 31. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!