Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban lévő haver miért rugózik mindig ezen a témán?
Folyamatosan kérdezgeti hogy van-e már valakim, szingli vagyok-e még. Milyen fiúk tetszenek, róla mi a véleményem, ő milyen pasi. Meg mondja hogy majd keresünk nekem pasit. Amikor ezekről van szó, hogy nekem senkim sincs, nagyon boldog.A sztorihoz az is hozzátartozik hogy a csaja előtt is folyamatosan velem találkozgatott, de én csak barátilag tudtam vele elképzelni és nem nyitottam olyan értelemben felé, eztán lett párkapcsolata. Általában ha eddig haverjaimnak párkapcsolata lett, azzal foglalkoztak, nem velem akartak találkozgatni és felmérni a magánéletemet, de ő kapcsolatban is ezt játssza.
21/L
Ennyiből nem tudni, de lehet, h valójában te vagy a célpont, csak nem elég hozzád, vagy ezt érzi. Esetleg azt, h mégis, de te meg nem így gondolod.
Amúgy én is szoktam ilyesmiről beszélni, még azokkal is, akiktől nem akarok semmit, de persze nem napi szinten ez a téma, hanem max egyszer, vagy nagyon ritkán.
Nekem is van egy kollégám, másfél éve faggat folyamatosan a magánéletemről. Mi van a férjemmel, hogy vagyunk, ha esetleg elválok, ő majd előinterjúztatja a jelölteket, jó is hogy házas vagyok, mert amúgy örökre szingli maradnék. Elmebeteg.....
Ő is házas, foglalkozhatna a saját magánéletével, de valahogy az enyém jobban érdekli.
Ne foglalkozz vele, én is hanyagolom amennyire csak lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!