Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan becézitek (/szólítjátok) legtöbbször a párotokat?
Figyelt kérdés
2021. júl. 3. 17:07
A kérdező szavazást indított:
Szívem
Drágám
Kicsim
Életem
Szerelmem
Kincsem
Édesem
Picim
Cicám
🤢 Csak a keresztnevén!
42 szavazat
1/13 anonim válasza:
Hát félig angol, félig olasz párom van, szóval a fentiek közül egyiken se. Viszont a "My love" és a "Amore mio" is elég gyakoriak, szóval a Szerelmemre szavaztam. Ezeken kívül vannak még a:
- My prince (belső vicc nyomán)
- The big artiste (a Hadestown és művészetszeretetünk nyomán)
- Alle (becenév, tőlem kapta)
- Ecco (becenév, a barátaitól vettem át)
Ezek fordulnak elő viszonylag gyakran.
2/13 anonim válasza:
Édesem és a Szívem a leggyakoribbak. Néha még a Drágám
3/13 anonim válasza:
A vezetékneve rövidítésén, mint mindenki, ha mérges vagyok rá akkor a keresztnevén 😃
4/13 anonim válasza:
Nekem sem magyar a barátom, de nálunk is van “My Love” vagy “Honey”, “Darling” de a honey fordul elő gyakrabban szóval az édesemre mentem.
6/13 anonim válasza:
Szivi,
Bébi (kulfoldi kapcsolat volt )
A mostanival semmi gugyoges nincs mert nem komálja
7/13 anonim válasza:
Nyuszfül, Nyuszedli, nyuszimanó, Nyuszifalat,
10/13 anonim válasza:
Egymásnak Cica, gyerekeknek Anya-Apa. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!