Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti becézitek egymást, vagy a néven szólítjátok egymást?
Mióta vagytok együtt?
Mennyire számít ez hogy saját név,vagy becezés?
Gáz az hogy 9 hónapja együtt élünk és még mindig a nevenen szólít, így vagyokw el mentve a telefon könyvébe?
Vagy sokat akarok?
(F)
7 éve, ő a keresztnevemen hív, én őt úgy, ahogy a haverjai - a vezeténeve rövidítésén
Nem tudom mi a problémád
Én szeretem a párom keresztnevét, gyakran hívom azon. De van, hogy becézem is.
Az exemnek olyan kínosan idióta nevet adtak a szülei, hogy az első pillanatban elkezdtem becézni vagy kerülni a megszólítást (inkább a vállát érintettem meg pl, ha akartam valamit).
A keresztnevén van elmentve a telefonomba, messengeren sem állítottunk át semmit. Családja, barátai előtt a keresztnevén szólítom, kettesben meg nem nagyon szoktam megszólítani, mert tudja hogy hozzá beszélek. Ritkán becézzük egymást, leginkább csak a 'jóéjt édes' szokott lenni. 4 éve vagyunk együtt, de ezek nálunk egyáltalán nem fontos dolgok. Engem jobban zavarna, ha mindenhol át lenne írva a neve valami idétlenségre.
L
Másfél éve vagyunk együtt.
Általában keresztnév, néha becézzük egymást.
Nekem a keresztneve van meg a névsorban, én "I.C.E." előtaggal vagyok és becenévvel neki
2éve vagyunk együtt. Becézem, mert hosszú a neve. Ő is becéz mert a teljes nevemet nem szeretem. Elmentve becézve van szivecskével. Neki én meg “szerelmem <3”
Nem ciki, lehet neki így jobban tetszik. Vagy nem annyira cukormázas édimédi tipus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!