Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon kínosnak érzek alapvető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kínosnak érzek alapvető emberi dolgokat és nem tudom, hogyan érjem el azt, hogy ne érezzem magam miatta kellemetlenül?!

Figyelt kérdés

Három hét múlva megyek nyaralni a párommal. Mindketten 19 évesek vagyunk. Egy éve vagyunk együtt és ez lenne az első közös nyaralásunk.

Viszont rettegek attól, hogy nekem ott előtte kell majd wc- re menjek. Alapból is kellemetlen nekem ez az egész( tudom hülyeség). Itthon is csak akkor “merek” elmenni ha tudom, hogy mindenki távol van a wc- től. Itt most nem a pisilésre gondolok. Iskolában sem merek elmenni. De nyilvános helyeken ahol senki nem ismer egyszerűbb. Az a helyzet, hogy többször aludt már itt a párom és akkor is volt már hogy elmentem wc- re amikor pl aludt vagy szintén nem a wc közelében volt. Náluk viszont én sosem mentem el. Hanem mindig közvetlenül előtte itthon éppen ezért ott szinte mindig éhes voltam; mert nem mertem enni se.

Tudom, hogy ez így nem oké és egyáltalán nem normális dolog. Mindenki jár wc - re. Ő többször is elment már nálam nagy wc- zni és néha otthon náluk is mondja hogy ő elmegy. Én ezt másnál nem érzem cikinek. Tehát menjen nyugodtan, jól teszi, hogy el mer menni és nincs belőle semmi. Viszont én nagyon gátlásos vagyok.

Mit fog gondolni? Mi lesz ha hangos lesz? Stb stb. Pedig tudom, hogy ez alapvető emberi dolog.

Nem akarok egész nyaralás alatt titokban a wc- re járni, hogy amikor alszik vagy nyilvános helyeken.

Tartogatni sem szeretném, mert nagyon fel tudok akkor puffadni és akkor meg a szellentéssel lesz bajom. Amit szintúgy cikinek érzek.

Szeretném ezeket a gátlásaimat legyőzni, mert élvezni akarom a nyaralást nem pedig ezeken gondolkozni.

Most először van olyan; hogy nem tudom megoldani később; mert sok időre megyünk.

Nem tudom mi lenne a jobb. Ha beszélnék erről vele? Vagy ha fel sem hoznám, mintha teljesen hidegen hagyna?! Nekem jobb lenne ha valahogy szó esne erről.

Ismerem már a páromat és úgy gondolom, hogy egyáltalán nem tartaná ezt cikinek vagy bármi. De mégis emiatt annyira félek az egésztől.

Fel vagyok készülve a trollokra, de azért normális válaszokat szeretnék. Mivel elég kellemetlen nekem ez az egész…

2021. júl. 2. 08:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
67%
Vigyel vmi hangszorot es csinalj addig zenet a szobaba
2021. júl. 2. 09:00
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem beszélj vele nyaralás előtt. Nyilván vagytok olyan bizalmas viszonyban, hogy kedves és megértő lesz, eloszlatja az aggodalmaidat.
2021. júl. 2. 09:09
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel tényleg nem tudsz mást tenni azon kívül hogy legyőzöd a gátlásaid. Még kitudja meddig lesztek együtt, ha 50 évig, akkor is így kezeled a helyzetet? Próbálj meg lelazulni, ez egy természetes dolog és kész.
2021. júl. 2. 09:11
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is beszélj vele. Azzal, hogy tabusítod is a témát, igazából saját magadat pörgeted bele mégjobban ebbe a helyzetbe. Ha a párod, akkor kell lennetek olyan viszonyban, hogy ezzel elő merj hozakodni.
2021. júl. 2. 09:14
 5/19 anonim ***** válasza:
28%

Éretlen vagy még, buta, és bolhából elefántot csinálsz. Mindenki wc-zik. Nem tudom meddig akarod jatszani a hercegnő szerepet, de ideje leszállni a földre és felnőni végre nem gondolod?! Aki így áll a dolgokhoz, mint Te, az NE menjen nyaralni. Ha nem kakilsz, akkor fajni fog a gyonrod, ha nem eszel éhes leszel, nem tudsz koncentralni nem tudod élvezni a nyaralast, amit szegény srac gondolom fizet neked! Ezzel rontod el az egészet szerintem.

Gyozd le a gatlasaid, ne parázz rá, ha kell, kakiljál, illatoditoval/ parfümmel befújsz és kész, mehet tovább az élet, ő is fog kakilni, nyugi! Ne pörögj ezen ennyit! Vagy Barbizz még vagy nőjél fel, gondolkodj felnőttként! Ha egy ilyen pici dolog problémákat okoz, hogy majd te hogy fogsz a párod előtt kakálni, akkor basszus mi lesz veled, ha igazi problémákat kell megoldani?!

Emberek vagyunk, a wc az éves ivás szükséglet! Kár ezen pörögni!

2021. júl. 2. 09:26
 6/19 anonim ***** válasza:
85%
Én nyilvános helyen úgy csinálom hogy közben húzom a vizet, és akkor nem hallatszik. Amúgy nem kérdezte még meg tőled egy év alatt, hogy szoktál e kakálni??
2021. júl. 2. 09:28
 7/19 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem is mindenképp mondd el neki félelmeidet, egész biztos, hogy támogató lesz és megpróbálja konfortossá tenni a helyzetet.

Egyébként hasonló cipőben járok én is, mindig csak úgy megyek el nagywcre, ha senki sincs a közelben. Három éve éltem együtt a barátommal, mikir először sikerült úgy mennem, hogy ő is a lakásban volt és ebren volt. Előtte mindig akkor mentem, amikor zenét hallgatott vagy játszott hangosan.

Egyébként persze nyilván butaság, hiszen mindenki jár wcre, de teljesen megértem a szorongásod.

2021. júl. 2. 09:38
 8/19 anonim ***** válasza:
53%

"amit szegény srac gondolom fizet neked!"

Bocsi az offért, de szánalmas vagy.

2021. júl. 2. 09:55
 9/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! Akkor mindenképpen beszélni fogok vele erről. Szerintem is megérti ezt és tényleg nem olyannak ismerem, hogy erről ne lehetne vele beszélni. Illetve azzal is tisztában vagyok, hogy most kell ezen túl tennem magam.

5 - ös szerintem nem attól lesz valaki érett vagy éretlen, hogy vannak e ilyen téren gátlásai. Én sajnos ilyen vagyok. Tisztában vagyok vele( de le is írtam) , hogy tudom, hogy mindez alapvető emberi dolog. De attól még sosem voltam ilyen helyzetben. Nyilván osztálykirándulásokon, családi nyaraláson barátokkal voltam már és mindig kellemetlenül éreztem magam, de mindig megoldottam. Most is nyilván megoldanám, csak inkább tanácsot kértem a probléma legyőzésére. Mivel reméltem azt, hogy nem csak én vagyon ilyen helyzetben. Szerintem vannak olyanok akiknek 30-40 évesen is vannak olyan gátlásaik amiket le szeretne győzni vagy meg szeretne tőle szabadulni.

Illetve nem tudom, hogy honnan szűrted le, hogy mindent a párom fog fizetni, mert ez egyáltalán nem így van. Nem elvitetem magam nyaralni, hanem közösen megyünk el.

2021. júl. 2. 10:08
 10/19 anonim ***** válasza:
32%

5 -ös vagyok. Látom le vagyok pontozva, akkor szarjon mindenki hetente 1x, én tenyleg szarok bele, hogy ki mikor szarik :D

Amúgy nem bantani akartalak, csak ezen túl kell lendulni kérdező ;) ne érezd magad kellemetlenül. Csak azt mondtam, hogy kar elrontani egy kis szarság miatt a nyaralást!

Erezzetek jól magatokat és oldd fel a gatlasaidat!

2021. júl. 2. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!