Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon kínosnak érzek alapvető...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon kínosnak érzek alapvető emberi dolgokat és nem tudom, hogyan érjem el azt, hogy ne érezzem magam miatta kellemetlenül?!

Figyelt kérdés

Három hét múlva megyek nyaralni a párommal. Mindketten 19 évesek vagyunk. Egy éve vagyunk együtt és ez lenne az első közös nyaralásunk.

Viszont rettegek attól, hogy nekem ott előtte kell majd wc- re menjek. Alapból is kellemetlen nekem ez az egész( tudom hülyeség). Itthon is csak akkor “merek” elmenni ha tudom, hogy mindenki távol van a wc- től. Itt most nem a pisilésre gondolok. Iskolában sem merek elmenni. De nyilvános helyeken ahol senki nem ismer egyszerűbb. Az a helyzet, hogy többször aludt már itt a párom és akkor is volt már hogy elmentem wc- re amikor pl aludt vagy szintén nem a wc közelében volt. Náluk viszont én sosem mentem el. Hanem mindig közvetlenül előtte itthon éppen ezért ott szinte mindig éhes voltam; mert nem mertem enni se.

Tudom, hogy ez így nem oké és egyáltalán nem normális dolog. Mindenki jár wc - re. Ő többször is elment már nálam nagy wc- zni és néha otthon náluk is mondja hogy ő elmegy. Én ezt másnál nem érzem cikinek. Tehát menjen nyugodtan, jól teszi, hogy el mer menni és nincs belőle semmi. Viszont én nagyon gátlásos vagyok.

Mit fog gondolni? Mi lesz ha hangos lesz? Stb stb. Pedig tudom, hogy ez alapvető emberi dolog.

Nem akarok egész nyaralás alatt titokban a wc- re járni, hogy amikor alszik vagy nyilvános helyeken.

Tartogatni sem szeretném, mert nagyon fel tudok akkor puffadni és akkor meg a szellentéssel lesz bajom. Amit szintúgy cikinek érzek.

Szeretném ezeket a gátlásaimat legyőzni, mert élvezni akarom a nyaralást nem pedig ezeken gondolkozni.

Most először van olyan; hogy nem tudom megoldani később; mert sok időre megyünk.

Nem tudom mi lenne a jobb. Ha beszélnék erről vele? Vagy ha fel sem hoznám, mintha teljesen hidegen hagyna?! Nekem jobb lenne ha valahogy szó esne erről.

Ismerem már a páromat és úgy gondolom, hogy egyáltalán nem tartaná ezt cikinek vagy bármi. De mégis emiatt annyira félek az egésztől.

Fel vagyok készülve a trollokra, de azért normális válaszokat szeretnék. Mivel elég kellemetlen nekem ez az egész…

2021. júl. 2. 08:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
62%
Én megkértem a barátomat, hogy dugja be a fülét, és hallgasson zenét addig:D Így megnyugtat a tudat, hogy nem hall semmit. Annyira szeretem az ilyen túl okos embereket, akik annyi tanáccsal tudnak szolgálni, hogy "ne szorongj" Kösz bmeg! Én is tudom, hogy ez egy természetes dolog, de ezt mondd a záróizmaimnak is, kérlek! A barátomat pl megkérdeztem, hogy én is bedugjam-e a fülemet, mikor megy. Annyit mondott, hogy csak akkor, ha engem zavarnak a hangok:D Nem vagyunk egyformák.
2021. júl. 2. 10:42
 12/19 anonim ***** válasza:
62%

Nekem apám szólt be kiskoromban, hogy milyen gáz, amit leműveltem a vécén, hallotta az előszobában. És hogy lányban ez visszataszító.

Ezt nehéz nem elfelejteni. Folyamat arra gondolok, hogy minden férfi ezt gondolja, csak nem mondja ki.

2021. júl. 2. 12:05
 13/19 anonim ***** válasza:
12 Ez nem volt tőle valami jófejség.
2021. júl. 2. 12:08
 14/19 anonim ***** válasza:
8%
kezeltesd a szorongásod, nem normális
2021. júl. 2. 13:46
 15/19 anonim ***** válasza:
58%
beszélj vele erről, és amikor wczel ő távol lesz, nem kell tartogatni.Problem solved
2021. júl. 2. 13:47
 16/19 anonim ***** válasza:
4%
Orvos tényleg tud segíteni, biztosan még van másfajta generizált szorongásod tudom milyen rossz így élni.
2021. júl. 2. 13:48
 17/19 anonim ***** válasza:
De az milyen már, hogy "Drágám nem tudok kakilni miattad."
2021. júl. 2. 13:54
 18/19 anonim ***** válasza:
őszintének kell lenni a párodhoz. Évek múlva már nincs semmi tabu köztetek ha együtt éltek.
2021. júl. 2. 14:00
 19/19 A kérdező kommentje:
Én úgy gondolom, hogy megoldódik majd idővel. És ez a nyaralás pont jó arra, hogy ezektől a gátlásaimtól megszabaduljak. Bízok benne, hogy sikerülni fog. Köszi mindenkinek egyébként. Fogok erről beszélni a párommal, mert nekem az nagy segítség; hogy magamban elrendezzem ezt az egészet és ne érezzem magam kelletlenül. A zene kapcsolós dolog egyébként jó ötlet az is lehet; hogy megemlítem majd neki.
2021. júl. 2. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!