Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy olyan lány akinek szinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy olyan lány akinek szinte folyatosan vannak barátai az kapcsolatfüggő vagy csak simán mindig talál valakit?

Figyelt kérdés

1-2 hónapnál nincs tovább egyedül. Ennyi idő alatt lehetséges megfelelő párt találjon?

Én nehezen hiszem főleg a mai világban rohadt nehéz.

2021. jún. 22. 18:31
 1/3 anonim ***** válasza:
68%
Ez így működik. Egy egyetemi lány szaktársam is ugyanígy van ezekkel. Azért őt mondom, mert tőle ezeket a saját szájából is hallottam, hogy hogy működik a nők többségének, ha ők is akarják. Szakítás után max 2 hónappal van már barátja megint. Miért? Azt mondja, mert "nem szeret egyedül lenni". Megteheti? Igen. Nem is egy bulizós, nagy ismerősi körrel rendelkező lány, de mindig vannak férfiak, akik próbálkoznak nála, akkor is ha van valakije és akkor is, ha nincs. Hidd el ha 30 nő próbálkozna nálad 2 hónap alatt, te is találnál köztük nem is egyet, akit legalább némi ismerkedés után megfelelőnek gondolnál. Na a csajoknál ugyanez megy, csak fordítva, ha akarják.
2021. jún. 22. 18:40
 2/3 A kérdező kommentje:

Azt megértem hogy talál valakit de az a kérdés hogy milyet. Sok lánytól hallottam már azt hogy sok fiú csak azt akarja.

Meg azért az embernek a szakításon túl kell tennie magát, vagy ha nem szomorú akkor nem is szerette, de az akkor milyen kapcsolat?

Nehezen tudom elképzelni hogy valaki ennyi idő alatt megfelelőt találjon, vagy ha igen akkor nincs sok elvárása.

2021. jún. 22. 18:52
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Amikor akartam, és intenzíven ismerkedtem, nálam is így volt. Pár hétnél tovább nem voltam egyedül.

Amikor viszont jobban megviselt egy szakítás ( pontosabban az ahogy az akkori pasim bánt velem és amik miatt szakítanom kellett) ezek miatt sokáig nem akartam kapcsolatot egyáltalán, senkivel. Akkor pl szabad akaratomból voltam szingli 2 évig.

Szóval attól függ.. Ettől még nem lesz senki kapcsolatfüggő. Akkor függő valaki, ha inkább benne marad olyan kapcsolatban amiben boldogtalan, mint hogy egyedül legyen, vagy úgymond átmegy igénytelenségbe és olyannal is összejön aki nem is tetszik neki, csak hogy elmondhassa magáról, hogy kapcsolatban van.

2021. jún. 22. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!