Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudszboldog lenni, meg jól érezni magad ha nincs kapcsolatod?
Nekem még sosem volt, eddig jól elvoltam, de egy ideje már nagyon vágyom rá, de nem jön össze semmi, emiatt szinte állandóan szomorú vagyok, lassan depressziós leszek ettől.
23 vagyok.

Én kezdtem elcsúszni.
Egyrészt ugy ismerkedtem mint a kapuzárasi pánikosak, alig birtam magamra tartást erőltetni amikor végre tetszettem olyannak aki nekem is, hogy ne higyje már azt hogy rögtön beleesek az ölébe. Pláne pont olyannal jöttem össze aki szeret hódítani küzdeni es utálja a könnyű nőket. Végig nyújtottam neki tartást mintha óvatosan mennék csak bele kapcsolatba es figyelgettem őt ahogy bontakozik ki a szerelme végre.
De szóval addig egyedül..
Egyedül tarsasjátekoztam otthon uj szabályokat csináltam, joskártyákat feldolgoztam valódira" azaz reggel huztam egyet es rairtam este aznap nagyvonalakban mi történt hogy ha legkozelebb húzom hitelesebb legyen, elkezdtem rulettezni, pókerezni kp-ben is, a kp nyeremenyeket meg nem tudtam hova tegyem otthon szülők elől, igy szőnyeg alatt gyűjtöttem, aztan egy drogos tarsaság "felkarolt", belevittek a drogba, volt pár rendorségi balhé is, vallatás, elterelés is, dolgoztam külföldön is de hazavagott egy bordatöréses autóbaleset, kint voltak laza kapcsolataim ugyan de nem komoly.
Aztán vegre valahára lett barátom ugy hogy leszolított egy idegen srác az utcán a nevemen. Kérdeztem meglepetten honnan tudja a nevem, és visszakérdezett, nem emlékszem rá? És mesélni kezdett :)
De szóval egyedul már rájöttem, normálisan képtelen vagyok élni..kesőbb ismétlődött az egész:(
Külföld, drog, rendőrség :(
De végrevalahára megint van itthon normális párkapcsolatom:)

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!