Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az ismerkedésben teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ismerkedésben teljesen sikertelen emberek nem elég intelligensek ahhoz, hogy párt találjanak?

Figyelt kérdés

Ezt most hamar kideríthetjük.

Itt a MENSA próba IQ tesztje:

[link]

2022. máj. 27. 19:28
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
#19: Akkor az a 121 mégis kevés ahhoz, hogy snipping tool-al készíts képernyő mentést :)
2022. máj. 27. 20:24
 22/28 anonim ***** válasza:
75%

Nem vagyok informatikus agy😆,

és pl 2es voltam matekból középsuliba. Nem is értem akkor hogy lehet ekkora az iq-m, de örülök neki.

19es voltam

2022. máj. 27. 20:34
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

4-es vagyok, kitöltöttem én is, azt írja max. lett. Nem gondolnám, hogy amúgy különösebben jó lennék ilyenben, mint mondtam megye legjobb gimijébe jártam és ott volt 2 haverom is ill. egy lány is, akik szerintem tényleg kb. zsenik voltak. Nálam legalábbis sokkal jobbak voltak ilyen dolgokban.

[link]

Valaki írta itt, hogy kétszer is kitöltötte, ha ugyanazokat a kérdéseket kapta, akkor az már érvénytelen próbálkozás. Amúgy nekem GYK ezen szekciójában az az eddigi benyomásom, hogy lányok intelligensebbek az itteni srácoknál. Mondom ezt ronda férfiként (aka incel a nők szerint... :D).

2022. máj. 27. 21:28
 24/28 anonim ***** válasza:
76%
Nekem is max.lett, de nem tudom, hogy kell képet feltölteni, és az se érdekel, hogy elhiszed-e. De ha ez megnyugtat, az ismerkedésben egy rakás szerencsétlenség vagyok. (N)
2022. máj. 27. 22:08
 25/28 A kérdező kommentje:

A megadott linken (kepkuldes.com) csak annyi a dolgod, hogy a "Feltölés megkezdése" gombon tallózod (kiválasztod) a fotót. Ezután már csak a "Feltölés" gombara kell kattintani, majd a kész munka linkjét ide bemásolni.

Ezt most nem azért mondtam el, hogy csináld meg. Csak tudd, így működik az oldal, ha esetleg szükséged lenne rá.

2022. máj. 27. 22:13
 26/28 anonim ***** válasza:

#25! Köszi, de telefonról vagyok és teljesen műszaki analfabéta. Már ott elvesztem, hogy hol a megadott link. Mert ha én nyitom meg azt a képküldést, akkor ez az oldal bezáródik, nem lehet több ablak nyitva.

Nem is szeretnék itt képet küldeni soha, szóval nem mélyültem el a témában. De 2 információval is gyarapítom a statisztikád. Átlag fölötti iq-val is lehet valaki béna az ismerkedésben és műszaki analfabéta is. 😂Ennyire nem számít.

2022. máj. 27. 22:25
 27/28 anonim ***** válasza:

#23: Én írtam, hogy 2x kitöltöttem. Első alkalommal hónapokkal ezelőtt, de lehet, hogy 1 év is volt. Nem ugyanazok a kérdések. Ez adaptív teszt:

"az adaptív tesztek esetében a véletlenszerűen kapott első feladat után mindenki a korábbi válaszaitól függően kapja a következő kérdést, mintegy személyre szabva egy egyedi IQ-tesztet az ő szintjének mérésére kalibrálva."

2022. máj. 27. 22:45
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

" Amúgy nekem GYK ezen szekciójában az az eddigi benyomásom, hogy lányok intelligensebbek az itteni srácoknál. "

Világjelenség, hogy az elmúlt években fordult a kocka és a nők teljesítenek jobban az IQ teszteken.

2022. máj. 27. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!