Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy minden ismerősömnek szerencsét hozok? Egyből találnak maguknak párt.
Pozitívan nézve: Tényleg szerencsét hozol másoknak.
Negatívan nézve: Meglátnak titeket együtt és "na, ehhez képest, még ő is jó" elven inkább ismerkednek azzal akivel vagy.
Na jó, ez utóbbi rosszindulatú, szóval legyen inkább az első.
#1, Igen erre én is gondoltam sajnos. :'D Valószínűleg ez játszik nagy szerepet a dologban, nem pedig a 2.
#2. Leszek, de ha te is összejössz valakivel, akkor már 50-50% lesz. :D
Szóval akkor te szeretnél lenni a kérdező szárnysegédje? :D
Szerintem annyi pozitív energiát árasztasz, ami feltölti a másikat, és ezáltal vonzóbbnak tűnik az ellenkező nem szemében. Az is lehet, hogy nyitottabban és felszabadultabban kommunikál, mert így hatsz az emberekre. Tényleg érdekes, mi lehet a jelenség mögött.
Nagyon szingli vagyok egy ideje, bár most időm se volna normális kapcsolatra - viszont ha jövőre több levegőhöz jutok, szívesen keresnélek kutatási céllal. :)
Muszáj volt kiemelnem a kérdést, mert képzeljétek, azóta volt egy kemény 2 hetes kapcsolatom. Végre elhittem, hogy megtört az átok... Viszont a kezdeti fellángolás egymás iránt hamar abbamaradt, mert nem nagyon voltunk egy hullámhosszon, így véget vetettünk a dolognak pár napja. Ma pedig a lány bejelentette, hogy összejött az egyik haverommal(aki mindig ott volt a társaságba, mikor a lányt elhívtam valahova, és nagyon jól egymásra találtak). És köszönik szépen, olyan mintha 1 éve együtt lennének, annyira meglett nekik az összhang. Aztán lehet hamar szétmennek ők is, de ezt most elég erősen kétlem...
Na de vissza a témához, ez megint mi? De tényleg, erre mennyi esély volt? Összejöttem egy lánnyal, hogy aztán összejöjjön a haverommal... Hát mi a fsz, de tényleg? Ez így már kb. a nevetséges kategória, ami történik velem, már konkrét szarul érzem magam... Lassan megérné nyitni erre egy vállalkozást, annyira abszurd ez az egész ami velem történik. Elátkozott lennék, vagy mi a tosz? Most komolyan, lassan minden hónapba összehozok valakinek egy kapcsolatot... Én meg mindig egyedül maradok a végén, és kezdődik minden elölről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!