Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy minden ismerősömnek szerencsét hozok? Egyből találnak maguknak párt.
Figyelt kérdés
2 év alatt 5 ismerősöm találta meg a párját... Ami teljesen jó, örülök neki, de: Az összesnek vagy nemvolt még párkapcsolata, vagy x éve volt utoljára, vagy csak egy éjszakásokra ment. Az összes úgy indult, hogy valami közös programra jártunk minden ismerősömmel ketten, legyen az tánc, edzés, munka, vagy akármi. Csináltuk ezeket, és az ismerőseimnek mindig úgy alakult, hogy összekerültek, megismerkedtek egy odajáró lánnyal, majd meglett az összhang, és össze is jöttek... Én meg egyedül maradtam. Most legutoljára meg: Egy jó haverom, 3 éve szakított a barátnőjével, és nem akart több kapcsolatot. 1 hete elhatározta, hogy elmegyünk csajozni, segít nekem hosszútávra lányt találni. Erre pár napja nem összejött egy csajjal, akivel együtt ismerkedtünk meg?!... Hát mi a fsz, de komolyan? Mi vagyok én, valami szerencsehozó isten? Mindenki másnak sikere lesz ilyen téren a környezetembe, csak magamnak nem... smh.. De tényleg, mi lehet az oka ennek? Megint én maradtam egyedül...2020. szept. 20. 14:39
11/13 anonim válasza:
Már nem azért, de milyen haver az ilyen? Aki egyből összejön azzal a lánnyal, akivel két nappal előtte te voltál...
12/13 A kérdező kommentje:
Igen, elég paraszt tett volt a részéről, és ezt el is mondtam neki... Azóta nem is beszéltem vele.
2020. okt. 12. 11:46
13/13 anonim válasza:
Te egy igazi kabala pasi vagy :D
Ne haragudj, de nagyon jót nevettem a történeteden.
Azért remélem megtörik egyszer az átkod. Amúgy van vmi ilyesmi című film, nézd meg, hátha rájössz, mi az ellenszer :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!