Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mik a tapasztalataitok itt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a tapasztalataitok itt, az oldalon történő ismerkedésről? Lehet párt találni itt?

Figyelt kérdés

2021. jún. 24. 21:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
lehet
2021. jún. 24. 21:13
 2/15 anonim ***** válasza:
67%

Szia.

Hát nézd, néhány évvel ezelőtt sokkal aktívabb voltam az oldalon és talán ebből adódóan is ismerkedtem emberekkel. Nem kimondottan párkeresés volt a célom. Talán más volt ennek a kategóriának a neve, de javarészt itt tevékenykedtem. Azt kell mondanom akikkel itt megismerkedtem, mindnek volt valami kettyóssága. Nem voltak rossz emberek vagy szociopaták( mondjuk volt olyan), csupán kicsit talán lelki sérültek voltak. Viszont ezek az emberek az én személyiseégemet is befolyásolták pozitív irányba amiért a mai napig hálás vagyok holott, már nem tartom velük a kapcsolatot.

Éna helyedben nem reménykednék abban, hogy tartós barátságot vagy párkapcsolatot alakíthatsz ki itt.

2021. jún. 24. 21:17
 3/15 anonim ***** válasza:
74%
Idejön valaki, leírja, hogy kettyós és óva int magától...
2021. jún. 24. 21:18
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, de én is hasonlóan tapasztaltam, mint a kettes.
2021. jún. 24. 21:20
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem ajánlom. Igaz, nem próbálkoztam itt, de még kép/lakhely/kor sincs a másikról. És bárki bármit mond, fontos a testi vonzalom. Arról nem is beszélve, ha napokat, heteket beleölsz az ismerkedésbe és messze lakik, vagy képcsere és nem jön be, stb..
2021. jún. 24. 21:24
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok.

Felőlem ismerkedhet és a nagy számok törvénye alapján kifoghat normális ember(eket) de nekem nem ez volt a tapasztalatom. Bár ahogy írtam is nem most volt.

2021. jún. 24. 21:25
 7/15 anonim ***** válasza:
68%
Aki kettyós annak nehéz párt találni mindig. Aki meg nem, annak nem nehéz.
2021. jún. 24. 21:30
 8/15 anonim ***** válasza:
A képcseréig könnyű eljutni, de engem mindig elutasítottak utána. 27/f
2021. jún. 24. 21:53
 9/15 anonim ***** válasza:
Azért nézz ki valahogy. Az nem baj
2021. jún. 24. 22:08
 10/15 A kérdező kommentje:
Köszi. Elég vegyesre sikerült :D
2021. jún. 24. 22:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!