Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ismerkedésben teljesen sikertelen emberek nem elég intelligensek ahhoz, hogy párt találjanak?
Szívesen venném, ha a teljesen sikertelen emberek kitöltenék, és megosztanák egy képernyőfotóval az eredményt.
Érdekel, hogy a pártalálás és az intelligencia között van-e összefüggés.
Ez egy amatőr tudományos kísérlet. Aki részt vesz benne, annak köszönöm.
Simán behamisítok neked bármit, még úgy is, hogy maga a screen capture tényleg a mensa.hu oldaláról készül ;). Én intelligensnek tartom magam, megye legjobb gimnáziumába jártam, fontos tárgyakból 4-es és 5-ös voltam. Utána ország legjobb műszaki egyetemén végeztem (na, melyik lehet az :D). Azóta sokat keresek, több nyelven beszélek folyékonyan. Csak hát ronda vagyok, de csak a szép nők tetszenek.
Nem IQ kérdése, hanem kinézet és szintek kérdése a pártalálás.
Ne hamisíts meg semmit, hanem töltsd ki a tesztet, légyszíves, és oszd meg
Wow
Ez aztán nem semmi!
Én maximálisra töltöttem ki ezt még kb. 1-2 hónapja. Most nincs kedvem újra kitölteni, majd hivatalos tesztírásra tervezek menni.
Bár én nő vagyok, szóval nem érint a kérdés, de az ismerkedési problémákkal küzdőknek nem az IQ a bajuk (legalább is nem jobban, mint az átlag lakosságban), hanem a szociális képességek és EQ erőteljes hiánya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!