Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan élted meg, mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan élted meg, mikor ráébredtél, hogy legnagyobb szerelmedet többet nem látod se élőben, se közösségi oldalakon ?

Figyelt kérdés
2022. máj. 25. 13:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
31%
Akik itt bele akarnak halni, azoknak maradjunk annyiban, hogy nem véletlenül lettek letiltva/letörölve. Az nem a legnagyobb szerelem, akivel így végződik. Engem is zaklatott az exem, és úgy tett, mint akinek fogalma nincs miért tiltom, pedig miket művelt velem... Szerintem a legszomorúbb, amit a #7 ír. Egy sima szakítás is fáj, de ez borzasztó...
2022. máj. 25. 15:05
 12/17 anonim ***** válasza:

11:igazabol csak egy ember volt a valaszolok kozott akit bevallottan toroltek, meg ot sem tiltottak.

Szerintem a legtobbunknek csak siman nincs fent az exe sehol. Es amugy nekem ez az egyik nehezen feldolgozando dolog, hogy semmi, de semmi digitalis nyoma sincs. Meg csak annyit sem tudok megtenni, hogy mondjuk par evente rakeresek a nevere es latom, hogy boldog, lett csaladja, kint maradt-e kulfoldon, vagy hogy egyaltalan meg el-e.

2022. máj. 25. 15:21
 13/17 anonim ***** válasza:
78%

11.

Szerintem meg nem kell megmondanod a tutit, mert nem voltál benne senkinek a kapcsolatában. Egyik kapcsolatot sem lehet összehasonlítani a másikkal.

Te kifogtál egyet aki úgy viselkedett, hogy tiltottad, de az elején meg gondolom Ő volt a sztár. Szóval lehet itt kevésbé általánosítva is kommentelni.

2022. máj. 25. 15:29
 14/17 anonim ***** válasza:
#11! Ja, köszönjük a kérdésed. Engem se tiltott senki, csak éppen nem látom, mivel ÉN nem vagyok fent közösségi oldalakon. (Amúgy van 5 nyilvános képe, amiből kettőn ő van. Azt például láthatom, ha nagyon akarom.) Szerintem inkább örült volna, ha kicsit zaklatom. Pont azért is nem lett semmi, mert túl nyuszi voltam, de tök jó, hogy te mindenkiről tudod, ki miért nem látja.
2022. máj. 25. 16:58
 15/17 anonim ***** válasza:

#1 voltam.

2022. máj. 25. 16:58
 16/17 anonim ***** válasza:
52%
Szar. Az enyém utál is. Sosem lesz másképp. Évek óta barátnője van. Nagyritkan ir egy boldog szulinapot.
2022. máj. 25. 22:11
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Mindegy mert tudom, hogy hol lakik. Ezáltal bármikor meglátogathatom a kis puncicámat, akár akarja akár nem. A férjét meg kiütöm két perc alatt. Ez nem okozna gondot.
2022. máj. 31. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!