Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan élted meg, mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan élted meg, mikor ráébredtél, hogy legnagyobb szerelmedet többet nem látod se élőben, se közösségi oldalakon ?

Figyelt kérdés
2022. máj. 25. 13:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%
Szörnyen, és még ma se akarom elhinni, pedig már 7hónapja így van.
2022. máj. 25. 13:48
 2/17 Mathus ***** válasza:
84%
a kérdésre: egy-másfél évig szar volt, aztán lett életem szerelme 2., aztán ÉSZ 3. és így tovább. Most járok ÉSZ 4.-nél, de ezt már kisujjból kirázom.
2022. máj. 25. 13:54
 3/17 anonim ***** válasza:

Letiltott vagy fel se tette magát? *közösségi oldal*

Lesz élet nélküle is, gondolj arra!

2022. máj. 25. 14:19
 4/17 anonim ***** válasza:
92%
Egyébként ez mindenkinek POKOLI FÁJDALMAS lehet.
2022. máj. 25. 14:20
 5/17 anonim ***** válasza:
13%
Milyen legnagyobb szerelmemet?
2022. máj. 25. 14:27
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Évek óta nem tudom kiheverni. Igazából csak remélni tudom, hogy minden rendben van vele és boldog.
2022. máj. 25. 14:45
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém halott... hát kellett másfél év mire jobban lettem.. nagyon rossz volt! Szétmarta a szívem a fájdalom... azóta se találkoztam a szerelemmel... de nagyon jó lenne...
2022. máj. 25. 14:48
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy szóban: Borzalmas. Igaziból nem tiltott le, de kb. egy profilképet látok aztán annyi. Ennyit láthat az is aki nem is ismeri. Eltelt majdnem 4 év és néha ugyanúgy fáj, mint az első napon. Sosem fogom teljesen kiheverni. Illetve igen, volna rá egy mód, de már abban sem vagyok biztos, hogy működne-e egyáltalán. Szar, mert az életem egyharmadát töltöttem vele és még nem vagyok 40 éves :(
2022. máj. 25. 14:55
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer volt rá példa. Igaz, soha nem volt köztünk valódi kapcsolat (neem, szex sem), részben az elég nagy korkülönbség miatt, de ettől még fájt örökre elveszíteni. Évekig voltunk ilyen "több, mint barátság, kevesebb, mint szerelem" dologban (legalábbis ő... én fülig bele voltam esve), aztán amikor az exével szakított a barátnője, ő visszakönyörögte magát az exhez. (Akinek ő csak "pótléknak" kellett, ameddig nem talál mást... de erre a lány csak évekkel később jött rá.) De továbbra is barátok maradtunk... egy ideig. Nem sokkal később törölte magát mindenhonnan, és sehogy nem lehetett elérni, telefonon sem. Egy ideig még próbálkoztam, de beletörődtem. Nem volt kellemes érzés. Csalódott is voltam, és nagyon szomorú. Ezután pár évnek el kellett telni, hogy teljesen túl tudjak lépni rajta.

A sors különös játéka, hogy több, mint 10 év után igaz, csak online, de újra megtaláltuk egymást. Ő épp kapcsolatban van, én épp egy lehetetlen szerelem után futok, szóval fel sem merült, hogy "úgy" újra kapcsolatba lépjünk, de érdekes élmény volt átbeszélni, mi történt velünk az elmúlt bő tíz évben.

2022. máj. 25. 15:01
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Hat, en tegnap voltam pszichiaternel :DD szoval nem jol xd
2022. máj. 25. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!