Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlságosan természetesnek veheti a másik a rajongásodat, szerelmedet?
Mit tapasztaltál eddigi életed során a párkapcsolataidban, amikor maximális erőbedobással szeretted a másikat?
Tudta viszonozni? Ugyanúgy rajongott érted? Esetleg egy idő után természetesnek, automatikusan járónak gondolta és visszaélt a szereteteddel, szerelmeddel, vagy ha nem, közömbös lett?
Korral, nemmel.
Nem vagyok az a rajongó típus, szóval lehet nem ugyanolyan mértékű dologról beszélünk, de amúgy természetesen minden kapcsolatomban kimutattam, hogy szeretem a másikat. Sose játszmáztam ilyenekkel. Nem volt vele gond, a másik viszonozta, nem élt vele vissza és nem is vette természetesnek. Normális kapcsolatban ilyentől nem kell félni. Olyannal meg ne is gyere össze, aki nem viszonozza az érzéseidet.
25n
Nincs túlságosan természetes.
Az a jó, ha 100%ban természetesnek veszi. Ez jelenti, hogy jól csinálod, és egészségesek vagytok.
Leírnám, mit tapasztaltam, de emberi testtel sem lehet kifejezni, nem hogy csak szavakkal...
Tudta viszonozni.
"Ugyanúgy" rajongott értem, igen.
1210, jelenleg N, és 1320 jelenleg F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!