Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Azért szeret a párom, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért szeret a párom, mert szép vagyok ? Hogy reagálnál erre ? Nem bunkó?

Figyelt kérdés

A párommal 5.éve leszünk már együtt, jó a kapcsolatunk. A párom mondta, hogy a barátai mondták neki, hogy szép vagyok. Erre ilyet szól nekem "azért szeretlek, mert szép vagy ".

22/L 30/F

2022. máj. 23. 22:32
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
20. Teljesen egyetértek.
2022. máj. 24. 15:36
 22/24 anonim ***** válasza:
74%

Amúgy nagyon sok férfi és nő is, csak azért együtt valakivel mert az jól néz ki.

Aztán sokan ezt hívják szerelemnek.

Van egy barátom, aki azért jegyezte el a barátnőjét mert nagyon jól néz ki és biztos benne, hogy még egy ilyen nő soha nem állna vele szóba. De amúgy testi vágy és szexuális kötődésen kívül nincs is.

Mondtam neki, hogy hülye vagy mert lehet, hogy 10-20 év múlva ráb**aszol.

De a csaj úgy gondolja, hogy szereti őt...

2022. máj. 24. 15:55
 23/24 anonim ***** válasza:
25%

Nincs kapcsolatotok. Nem szeret téged. Most momdta...

Azt mondta, nem szeret téged. Nem neked akar jót, csak magának a külsőd kiélvezésével.

2022. máj. 24. 17:38
 24/24 anonim ***** válasza:
17%
Mondana hogy nem az eszedert szeret?
2022. jún. 1. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!